Kókusz 2 - R.I.P.

Kókusz 2 – R.I.P.

Gazdája sajnos nem tudott már gondoskodni róla, ezért a WRH segítségét kérték. Kókusz ideiglenes befogadóinál, egy hét alatt nagyon szépen beilleszkedett. Alkalmazkodó, 10 éves korát meghazudtoló, energikus kislány. Szobatiszta, lakásban nagyon jól elvan, a szabályokat hamar megértette és betartja. Az éjszakát végig alussza, reggel türelmesen kivárja, amíg a gazdik felkelnek. Pórázon még izgatottan sétál, jól motiválható és élvezi az emberrel való játékot. Más kutyákkal nyitott, érdeklődő. TDN-nél kivizsgálása folyamatban van, picit a súlyából is kell még faragni, hogy ez se befolyásolja egészségi állapotát. Ha szeretnél megismerkedni Kókusszal, írj részletes bemutatkozó levelet a gazdi@wrh.hu e-mail címre.

2021.03.07.

Idősebb kutyusaink kicsit nehezebben találnak gazdit, de Kókusz személyes varázsa nagyon hamar új családot hozott számára. Volt gazdája sajnos nem tudott már gondoskodni róla, de ideiglenes befogadói nál szinte pillanatok alatt beilleszkedett. Kivizsgálása még folyamatban volt, amikor jelentkezett Juli, aki tavaly fogadott tőlünk örökbe, egy szintén idős Westie fiúcskát. A személyes találkozó alkalmával kiderült, hogy Kókusz korához képest aktív viselkedése nagyon jó hatással van Alfi-ra is és szuper párost alkotnak. Juli a vizsgálatok eredményétől függetlenül eldöntötte, hogy nagyon szeretné Kókuszt, hiszen beleszeretett. Mivel az UH vizsgálat sem mutatott komoly problémákat, még nagyobb volt az örömünk és persze a gazdié is.Így Kókusz, hivatalosan is WRH Alfréd testvékéje lett. Hatalmas boldogság, mikor egy idősödő kutyusunk ilyen gyorsan új családot talál! Juli köszönjük Neked, hogy ismét egy WRH mentettet választottál! ❤️

2022.05.27.

Egy tavalyi mentettünkről kaptunk lesújtó hírt😢 Idősödő kislányként érkezett, de elragadó jellemének köszönhetően, már a kivizsgálása alatt elrabolta Juli szívét, így alig egy hónap alatt sikerült gazdira találnia. Végtelenül szomorúak vagyunk most, hiszen még jó néhány boldog évet érdemelt volna, szerető családja körében. Nyugodj békében kicsi Kókusz 😢😢😢 A gazditól érkezett sorokkal búcsúzunk: „451 nap…csak ennyi együtt töltött nap jutott WRH Kókuszkával. Vidám, vicces, okos, szeretnivaló szösz hagyott ma itt. Hétfő reggel még semmi baj nem volt, majd délelőtt elkezdett hányni. Egész héten orvoshoz jártunk Vele, majd pénteken délelőtt odabújt hozzám, lefeküdt, simogattam a kis testét, a buksiját és Kókuszka csendesen átkelt a túloldalra. Kis szervezete feladta a harcot. Az biztos, hogy nagyon fog nekem hiányozni, nem fogjuk többet együtt nézni Rex felügyelőt, nem morogja meg az Oroszlánkirályt és nem is kunyerál finom falatokat az asztalnál. Drága Kiskutyám, édes kis Kókuszom, várj rám a szivárványhíd túlsó oldalán!”