Totti - gazdis

Totti – gazdis

Együtt érkeztek, együtt éltek, együtt próbáljuk meg megtalálni számukra a végleges családot🤞 Gazdáikat olyan helyre szólította a munkájuk, ahol a helyi szabályozás nem teszi lehetővé semmilyen kisállat tartását, ezért segítséget kértek tőlünk. Kortni 7 éves lányka, Totti 8 éves fiú és mindketten ivartalanok. Első kivizsgálásuk megtörtént, szívféreg negatívak, szemük, fülük és laborértékeik rendben vannak. Fogászat és egy alapos kozmetika vár mindkettőjükre hamarosan, mert nagyon bundásak😏 Két teljesen más természetű kutyus. A kislány inkább domináns, kíváncsi, mindig fülel, jelez és rendezkedik. Gyorsan barátkozik a többi kutyával, szeret társaságukban lenni, fürgén fogócskázik és aktívan játszik. Nemtetszésének, unalmának kis nyafogással ad hangot. A simogatást igen határozottan próbálja kikövetelni. A fiú jóval csendesebb, inkább szende, tartózkodóbb természet. Ismeretlen zajoktól még összerezzen és keresi a tesója adta biztonságot, követi Őt. Kisebb termetű kutya, de figyeli a kajla játékot és néha megpróbál közbeavatkozni, mintha védelmezné Kortni-t. Szívesen alszanak összebújva, ragaszkodnak egymáshoz, de amint ember közelébe érnek, mindketten keresik a kapcsolat lehetőségét. Tudjuk, két kutyával több a teendő, nagyobb anyagi felelősséget is jelent, mégis szeretnénk, ha együtt maradhatnának és egy családban élhetnének továbbra is tesóként.

2022.05.23.

Totti már nem fiatal fiúcska, de ezt ránézésre sem mondaná meg senki és a viselkedése sem ezt mutatja. 7,5 éves, teljesen egészséges és jó formában van, aktív, játékos, fürge. Szívesen játszik az emberrel is, de ha éppen úgy adódik remekül elszórakoztatja önmagát. Eddigi életét kutya mellett töltötte, kedveli a kutyatársaságot, de inkább az emberhez kötődik. Ha az elején le vannak fektetve számára a szabályok, megérti és betartja azokat. Teljesen szocializált, szobatiszta, lakásban rendesen viselkedik, pórázon szépen sétál. Szeretnénk számára egy valóban aktív családot akik biztosítják számára a megfelelő mozgást, akik magukkal viszik és lehetősége lesz rengeteg közös programban részt venni. Totti nem lakásban lustálkodós kutya, aki minimális mozgással beérné. Egy hasonló aktivitású kutyapajtit is el tudunk neki képzelni, ha a gazdi megfelelő határozottsággal rendelkezik.

2022.06.04.

Totti, Kortnival együtt érkezett, ezért először azzal próbálkoztunk, hogy közös gazdit keressünk számukra. Mivel azonban nem volt ilyen érdeklődő, külön helyeztük el a 2 kutyát és kíváncsian vártuk hogyan reagálnak. Mivel mindketten sokkal kiegyensúlyozottabbá váltak, egyértelműen jobb döntésnek bizonyult külön örökbe adni Őket. Sarolta és párja, kisebb testű kutyust szerettek volna, aki jól viseli a városi lakást is. Totti az első pillanatban megdobbantotta a szívüket, apró termete és közvetlensége révén. Saját lakásukban megint bizonyított, a környezeti zajokra nem ugatott, a szabályokat hamar megértette. Nem is volt kérdéses, megtalálták az új családtagjukat😍! A gazdik így fogalmaztak: „nagyon nyugis, kiegyensúlyozott, ragaszkodó kutya, aki messze felülmúlja az elvártakat és bárhová visszük csodájára járnak.” Már most nagyon boldogok Tottival, ami kívánjuk, hogy az évek alatt sokszorosára fokozódjon majd! A gazdis képről nem maradhatott le elválaszthatatlan barátja, a plüsspatkány😄