Rebeka - rehabilitáció alatt (van gazdijelóltje)

Rebeka – rehabilitáció alatt (van gazdijelóltje)

Szaporítótól érkezett, Bambival és Kókusszal együtt. Szerencsére elhelyezését gyorsan sikerült megoldanunk. Különösebb egészségügyi problémája nincsen, szívféreg negatív. Az UH vizsgálat alapján TDN nem ítélte túl szépnek a méhét, ezért amilyen gyorsan csak lehet sort kerítünk az ivartalanítására. 3 év körüli, békés, kedves, nagyon jó idegrendszerű kislány. Szaporítós kutyus létére a szobatisztaság terén jól működik, az embertől nem fél, kifejezetten keresi a kapcsolatot, de a póráz használatát még gyakorolni kell Vele. Támogasd Te is Rebeka felépülését! Sok kicsi sokra megy! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: Rebeka

2022.07.07

TDN az első vizsgáltok alapján a mielőbbi ivartalanítást szorgalmazta. Sikerült is gyorsan időpontot kapnunk a műtétre, ami komplikációk nélkül megtörtént. Rebeka igazi kisangyalként viselkedik, a tölcsért zokszó nélkül viseli, napközben a kennelben pillanatok alatt lepihen, békésen alszik. Szívesen napozik, de még ennél is szívesebben van mindig valamelyikünk közelében. A lehető legközelebb, bújik, csóvál, a bizalomépítés nála gyorsan ment. A nap nagy részét még pihenéssel kell töltenie, de azért a pórázhoz szoktatásán folyamatosan dolgozunk. Bár meg tud ijedni és megmakacsolja magát, kis bíztatás hatására egészen ügyes időszakai vannak. Hamarosan szuper kiskutya lesz belőle !

2022.07.14.

Elröppent az ivartalanítás utáni gyógyulás időszaka, amit Rebeka a tőle megszokott türelemmel viselt. Soha egy hiszti a tölcsér miatt, nem próbálta vakarni, piszkálni a sebét és az orvosi rendelőben is hang nélkül tűrte, hogy TDN újra megvizsgálja🤗Kikerültek a varratok és veszettség elleni oltását is megkapta. Hazaérkezés után egy hatalmas fürdés várta, majd fáradtan leült kedvenc párnája mellé és onnan figyelte a többieket😀 Rebeka végtelenül alkalmazkodó, jólelkű és békés kutya, aki annyira szeret az ember közvetlen közelében lenni, mint ha be akarná pótolni az elmaradásait. Mivel Ő szaporítós kislány, az utcán várható zajok és forgalom még elbizonytalanítja. De a sok séta, az új ingerek hatására remélhetőleg hamarosan megérti majd, hogy már biztonságban van.