Döme 2 - gazdis

Döme 2 – gazdis

Döme 6 éves kan kutyus, aki már ivartalanul érkezett hozzánk. Teljesen problémamentes, jól szocializált, emberekkel, gyerekekkel, más kutyákkal is kedves. Állítólagos allergiás tünetek miatt került a gondozásunkba, amiből mi eddig semmi aggasztót nem tapasztaltunk.🙂 TDN kivizsgálása alapján is jó állapotban van, bőrén sincsenek allergiára utaló jelek, de mindenesetre az ilyenkor szokásos monodiétás táplálásra állítottuk be. ☝️Olyan gazdijelöltek jelentkezését várjunk, akik értik a monodiéta lényegét, akik nem lágyulnak el egy bájos pillantásától és szigorúan be is tartják az etetés szabályait, annak megelőzése érdekében, hogy az esteleges táplálékallergia miatti tünetek megjelenjenek. Mindemellett anyagilag is biztosítani tudják Dömének a speciális táplálékot, valamint más jellegű allergia esetleges fellángolása és a kezelésére szolgáló gyógyszer sem riasztja el őket. Ha alaposan átgondoltad és úgy érzed megfelelő következetességgel rendelkezel, a gazdi@wrh.hu címre várjuk a leveledet, aminek megírásához kis segítséget itt találsz: wrh.hu/orokbefogadas/ Kizárólag azokat a jelentkezőket fogjuk felhívni telefonon, akik időt szánnak részletes bemutatkozó e-mail megírására, ahol teljesülnek a leírt feltételek és érezzük a megfelelő motivációt.

2022.08.18.

A kisfickó ma ünnepli ötödik szülinapját! Nem mindennapi ajándékot kapott, nem fogjátok elhinni, de egy új térdet! Már megkezdődött a gazdikeresése, mikor is elkezdett sántítani, nem terhelte a jobb hátsó lábát. Az ortopédiai vizsgálat kimutatta, hogy patella ficama van, amit műteni kell! A műtét időpontja pont a szülinapjára esett, igy-e különleges ajándékkal lett Döme gazdagabb. Ezért nagyon leszűkült az esélyes gazdijelentkezők tábora, hiszen olyan valakit kellett találni, aki az utókezelést, fizioterápiát, kontrollokat itt a közelben vállalni tudja. Gyors gyógyulást Döme!

2022.12.04.

Döme még a nyár folyamán került hozzánk, enyhe allergiás problémákkal. Mivel nagyon gyorsan javult az állapota, hamar gazdikereső státuszba került. Ekkor azonban térdproblémára lettünk figyelmesek, amit meg is kellett műteni. Gazdikeresése ennek ellenére tovább folytatódott, de olyan családra vártunk, aki úgy vállalja Dömét a gyógyulási időszakban, hogy együttműködnek velünk az utókezelésben. Ekkor jelentkeztek Krisztiék, akik idén veszítették el előző kutyusukat, WRH Borát. Mivel allergiás kutyus volt, nem rémisztette el Őket, hogy Döménél is tartani kell majd a monodiétás táplálást. Döme könnyen belesimult a családba, viselkedésileg tökéletes kutya. Lába meggyógyult, szőre is nagyon szép lett, így mostantól Ő is a gazdisok táborát erősíti. A gazdiknak köszönjük, hogy részt vállaltak a rehabilitációban, hogy Winnie, a kis máltai mellé újra mentett kutyatesót választottak. Sok boldogságot kívánunk Dömével🥰 !