Sziszi 2 - gazdis

Sziszi 2 – gazdis

Sziszi szintén az új nyolcak egyike. Természetesen Ő is ivaros, 4 éves kislány, akinél TDN sem derített ki olyan problémát, amivel komolyabb dolgunk lenne. Szerencsére jelentkezett ideiglenes befogadónak egy család, akik gyorsan tudták Őt fogadni. Sziszi talán egy fokkal bátrabb, mint néhány társa, de azért komoly türelmet és elfogadást igényel. Alapvetően nyugodt természetű, a szobakennelt szívesen veszi birtokba, nála az evés és a természetesen a póráz viselése lesz az a két terület, amin dolgozni kell. Ideiglenes gazdija sok energiát fektet a fejlesztésébe, amit Sziszi kedvességével próbál meghálálni. Amint kapunk számára is műtéti időpontot, az Ő ivartalanítására is sort kerítünk.

2022.10.16.

Sziszi a közelmúltban, 4 évesen érkezett és mivel nincsen különösebb egészségügyi problémája, meg is történt az ivartalanítása. Jelenleg a lábadozás pihenős időszakát tölti, de már most szívesen ismerkedne leendő gazdijelöltjével😉 Bár szaporítós kislány, a lakáshoz gyorsan hozzászokott, teljes szobatiszta, türelmesen szunyókál, nyugodtan viselkedik akkor is, ha egyedül marad. Már az étkezési szokásai is alakulnak, a kunyerálást pedig következetes elutasítás hatására szépen abbahagyja. Séták terén is jelentős a változás, ismerős terepen szívesen szagolgat, bámészkodik, de egyelőre mérsékelt a mozgásigénye. Ez azonban még jelentősen változni fog, hiszen egy nagyon fiatal kislányról van szó. Előfordulnak még megijedések a váratlan helyzetekben, de kíváncsisága erősebb és tovább viszi. Kutyákkal egyre érdeklődőbben, barátságosan viselkedik, nem ugat, nem morog, konfliktuskerülő. Emberekkel, gyerekekkel viszont végtelenül kedves, imádja a simogatást, bújik, finoman rágcsál, már-már erőszakosan kiköveteli a figyelmet. Igen, hiszen ez a rész is újdonság az Ő életében🤗 Olyan fiatalos, aktív életet élő családot keresünk számára, ahol nem unalmasan telnek majd a napjai, ahol megkapja a sok mozgás mellett a megfelelő nevelést is. Bár ideiglenes gazdija elindította a helyes úton, sokat kell még tanulnia, amihez a szereteten kívül, türelem és szabályok is szükségesek.

2022.10.31.

Sziszivel az átlagos tennivalóink voltak orvosi szempontból, ivartalanítás, varratszedés, oltások. E közben, ideiglenes gazdija tanítgatásainak hála, egészen gyorsan fejlődött, így gazdisításával sem kellett sokáig várakoznunk. Katiék, miután sajnos nemrégiben elveszítették két idős westie-jüket, újabb családtag örökbefogadása mellett döntöttek😇. Számukra ideális választásnak bizonyult a szelídlelkű, gyorsan alkalmazkodó kislány. Sziszi az első perctől otthon érezte magát náluk. Panni és Léna, a szőrös tesók egyből a kanapéra invitálták és teljesen elfogadóan viselkedtek az új családtaggal szemben. Gazdija szerint mindig próbál a legjobban viselkedni, nem tolakodó, türelmes minden szituációban. Igazán boldogok, mert egy tündérkét kaptak Sziszi személyében ! Még sokat tud majd fejlődni Náluk, amihez immár minden feltétel adott. Sok-sok örömet kívánunk a családnak 😍!