Doris - gazdis

Doris – gazdis

Doris kb 6 éves szaporítós szuka. Testét páncélként borította a szőr, bár esély se volt a klasszikus westie fazon kialakítására, azért előbukkant a kis csoda a gúnya alól. Mindkét füle gyulladt, kezelést igényel, szívféreg tesztje negatív lett. Autóban szépen utazik, emberekkel közvetlen, barátságos, más kutyákkal jól kijön. Társaihoz hasonlóan sok minden ismeretlen a számára, még bizonytalan, de érdeklődő és aktív lányka. Elhelyezését ideiglenes befogadónál sikerült megoldani, pórázon való séta és szobatisztaságra nevelése elkezdődött, hamarosan ivartalanodik.

2023.07.04.

Dorisz kutyánk is készen áll, hogy saját családja legyen. Kezdeti félénkségét leküzdötte, nyitott, érdeklődő, barátságos. A méretben hozzáillő kutyák társaságában szíves tartózkodik, de jól működik egyedüli kutyaként is. Szobatiszta, nem rombol, nem ugat, nyugodtan magára lehet hagyni órákra, nem szedi szét a lakást. Hangos családi körben nem érzi komfortosan magát, ahogy gyerekek környezetében sem. Pórázon már szépen sétál, de igazán jól ott érzi magát, ahol nyugalom van, kedvére felfedezhet, szaglászhat. Türelemre még szükség lesz, hogy a számára új és ez idáig ismeretlen dolgokat megértse és elfogadja. Arra már rájött, milyen jó dolog rendeltetésszerűen használni a kanapét és egyre több időt tölt ott. Fülgyulladása rendbe jött, a héten átesett az ivartalanításon, farkaskarom eltávolításon és fogkőlevételen is. Egyetlen nagy esemény vár még rá, a gazdihoz költözés.

2023.07.29.

Doris 2 hónap elteltével, minden szempontból készen állt a gazdis életre. Az egészségügyi teendőkkel elkészültünk, ideiglenes anyukája pedig elindította az úton és megtanította azokra a dolgokra amire a jövőben szüksége lesz.🤗Sok az újdonság számára, de tudtuk, hogy egy nyugodt környezetben, egy türelmes ember oldalán remek kutya válik majd belőle. Jelentkezett egy pár, akik nyugodt kislányt kerestek jelenlegi kutyáik mellé és megakadt a szemük Doris-on. Olyan szuper részletes 👌bemutatkozó levelet írtak, hogy nem is igazán volt mit kérdezni tőlük. Doris költözött, új otthonában békés felfedező, amiből egyedül a szomszéd csirkék tudják kibillenteni. Igazi vidéki környezet, hatalmas séták, végtelen nyugalom és gondos gazdik. Kell ennél több? Új tesóival, Kókusszal és Mogyival még össze kell csiszolódniuk, de szépen alakulnak. Zsuzsa-Bálint nagyon köszönjük, hogy Dorist választottátok családtagnak❤️!