Polly - gazdis

Polly – gazdis

Szaporítótól érkezett új csapatunk első tagjaként Polly-t ismerhetitek meg. 4 év körüli kislány, természetesen ivaros, füle kezelést igényel, de minden tesztje negatív eredményt hozott. Félősebb és nyugisabb a többieknél, azonban próbál becsatlakozni amikor simogatásért állnak sorba. A szokásos teendőink lesznek Vele, szobatisztaság és póráz megismerése, egy komolyabb bizalomépítés és amint lehetséges ivartalanítás.

2023.07.01.

Polly 4 évesen került hozzánk egy hónappal ezelőtt, szaporítós múlttal. Első hetekben annyit láttunk, hogy tartózkodóbb a többieknél, nyugodtabban szemlélődik a háttérből, de ahogy teltek a napok, kezdett feloldódni, kereste a társaságot. Pótoltuk hiányzó oltásait és közben az Ő ivartalanítása is megtörtént, minden simán zajlott. Pár nap elteltével kutya baja sem volt, sőt kezdte megmutatni igazi vicces énjét. Szívesen játszik, vidám, nagyon örül az embernek. És…lopkod🫣 Mivel minden új számára, bármit szívesen cipel a szájában, leendő gazdija biztosan nem fog unatkozni mellette. Vidám pillanatokat szerez, amikor a legkülönbözőbb tárgyakkal jelenik meg, bár kárt eddig nem tett semmiben, azért óvatosak vagyunk. A kertben szívesen tartózkodik, elnyúlva napozik, még a paradicsomot is leszüreteli. Egyre megbízhatóbban viselkedik a lakásban, már csak néha történik pisi-baleset. Pórázon meglepően ügyesen és nyugodtan sétál, a többi kutyával békésen viselkedik. Fiatal kutyáról lévén szó, szeretnénk neki egy aktív családot találni, ahol kellő türelemmel tanítanak meg neki mindent, amit egy jólnevelt kutyának tudnia kell.

2023.10.01.

Ugye milyen szép? Mégis, Polly még mindig várja az igazit. Szinte minden hiányossága, ami a 4 év szaporítós múlt velejárója, már csupán emlék. Szobatiszta, autóba néma csendben utazik, fürdetést-szárítást tűri, pórázon szinte láb mellett jön, nem igényli az órákig tartó sétákat. Amit még mindig nem kedvel, az a tömeg, a zaj és a gyerekek. Bármilyen szituációban, kutyákkal konfliktuskerülő, végtelenül barátságos. Szeret odakuporodni másokhoz, legyen az ember vagy állat, az éjszakát végig alussza mint a kisangyal. Kezdetben örömében szívesen kapta be az ember kezét, de tiltás hatására erről már leszokott. Vicces szokása, hogy elcsen különböző tárgyakat, ruhákat amire azért figyelni kell. Nagyon szeret a kertben bóklászni, labdázik, plüssözik egyedül, de próbál mást is belevonni. Ivartalan, oltásait megkapta, allergiája vagy más egészségügyi problémája nincsen. Olyan jelentkezőket várunk, aki értékeli Polly szelíd lelkét és tudna egy békés környezetet biztosítani számára.

2023.10.19.

Gazdikereső posztja hatására igen szép számmal akadt jelentkezője. Szelíd lelkének, gyerekektől való félelmének megfelelő békés környezetet próbáltunk találni Pollynak. Csilláék számára már nem volt ismeretlen a fajta, de az idei westivál hangulata, a rengeteg mentett kutyus hozta meg az elhatározást, hogy az örökbefogadás mellett döntenek. Óriási izgalommal érkeztek a találkozóra, ahol Polly félénksége ellenére is, kitartottak szándékuk mellett és Őt akarták. Semmi akadályát nem láttuk, így pontosan szülinapi meglepetésként, igent mondhattunk a kívánságukra. Vili is nagyon kedves volt új tesójával, bár kicsit még tartózkodó, de Polly kitartóan próbálja játékra hívni, egyre hosszabbak a kergetőzések és a közös ágyon alvás már remekül megy nekik. A gazdik napi szinten látják a változást, milyen gyorsan megy a beilleszkedés és már most mennyire ragaszkodik hozzájuk új családtagjuk. „Azt kell, hogy mondjam, mindent akadályt rugalmasan vesz, szófogadó és nagyon kedves kiscsaj. Az első megérzésünk, hogy Őt szeretnénk, maximálisan jó volt, mert egy kis angyal került hozzánk Polly személyében. Köszönjük a WRH-nak, hogy megkaphattuk, hogy immár kétkutyás gazdik lehetünk!” Mi pedig köszönjük hogy mentett kutyust választottatok, legyetek nagyon boldogok ❤️ !