Cherry 2 - gazdis

Cherry 2 – gazdis

Új kislány érkezett a fedélzetre.? A 1,5 éves Cherry-ről gazdái mondtak le, akiknek túl nagy kihívást jelentett az allergiája. Timi doktor néni már alaposan meg is vizsgálta. Szerencsére nem szívférges.? Fülei be vannak gyulladva ezt kezelgetjük illetve az allergiáját monodiétával és gyógyszerrel fogjuk rendbehozni. Még elég hiányos a bundája, de reméljük gyorsan javulni fog és gyönyörű prémet növeszt.? Nagyon aranyos, aktív kis rosszcsont.

2020.05.18.

WRH Cherry állapota folyamatosan javul, ezekhez a képekhez képest is már sokkal jobban érzi magát. ?☺️Átesett az ivartalanításon és készen áll a gazdisodásra. Már nagyon várja őt az új családja, akik már több WRH mentettnek is otthont nyújtottak korábban. ?❤️

2020.05.28.

A múlthét vége csodásan alakult Cherry kisasszony számára.Eljöttek érte is az álomgazdik, hogy egyesesen a poros nagyvárosból a Balaton partjára vigyék őt.De nem csak kirándulni, hanem, hogy ott kezdje újra gazdis éveit tölteni. Cherry eddig is gazdis kutyaként élt, ahol szeretetből nem szenvedett hiányt, viszont az alleriáját nem tudták kordában tartani. Cherry új gazdái, akik a WRH számára egyáltalán nem ismeretlenek, hiszen a kezdetektől fogva már nem egy hegylakó hátralevő életét tették boldoggá, profik az allergia terén, így nyugodt szívvel bíztunk gondjaikra a kis hegylakólányt. Sok-sok boldogságot kívánunk nekik. ???