Trixi - WRHnál marad örökre

Trixi – WRHnál marad örökre

Trixit volt gazdája altatásra ítélte. Gödöllői állatorvos értesített minket és természetesen nem mondtunk nemet. Hogy is mondhattunk volna erre a kedves kislányra? 12 éves, ivartalanított, teljesen süket kutyus. Nagyon emberközpontú, szereti más kutyák társaságát. Lassan sétál pórázon, szobatiszta. Picike testében hatalmas szív dobog. Még kicsit zaklatott és nem érti, mi történik vele, de a gondoskodásnak köszönhetően hamarosan a kis lelke is kisimul majd. Közepesen súlyos allergiában szenved, amit monodiétával, heti kétszeri fürdetéssel kezelünk. Pajzsmirigy alul működésére gyógyszert kell szednie. Ezek kombinációjával reméljük, hamar megszűnnek a panaszai. Szívféregtesztje negatív lett szerencsére.

Csapatunk úgy döntött, hogy Trixi már nem keres gazdit – ő a mi családunk részese lett és ideiglenes befogadói élete végéig gondozni fogják.

  1. éve mentjük rendíthetetlenül a hegylakókat, több, mint 500 Westie köszönheti nekünk a boldogságát. Adód 1%-val nagy mértékben hozzájárulhatsz további sikeres működésünkhöz. Kérünk, gondolj ránk idén is! <3 A hegylakók számítanak Rád kedves angyal! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Adószám: 18520266-1-42