Alfréd - gazdis

Alfréd – gazdis

Alfréd és Kathy házi szaporításból érkezett hozzánk. Alfi 13 éves, de korát meghazudtoló kondiban lévő fiú. Nagyon aranyos, kedves kutyus. Nem is értjük, hogy vált feleslegessé. Szobatiszta, szépen kocog pórázon. Timi dokinéni alaposan átvizsgálta, szerencsére semmi komoly eltérést nem talált nála. Szívféregtesztje negatív lett. Ivartalanítása hamarosan megtörténik, utána már költözhet is gazdihoz.

2020.06.19.

Sziasztok, itt WRH Alfréd . ?Csak várok és várok Rád és nem értem, hogy miért nem jössz már el értem?? 13 éves, egészséges, ivartalan fiú vagyok. Koromhoz képest van még bennem szufla bőven ?. Azt mondják a kétlábúak, hogy nagyon jó kutya vagyok…kedves, aranyos, szobatiszta és szépen sétálok pórázon. Már csak egy igazi gazdi hiányzik…de az nagyon! ❤️Ugye Te vagy az?Írj egy bemutatkozó e-mailt a gazdi@wrh.hu-ra, és találkozzunk!

2020.07.05.

WRH Alfréd a legutóbbi bejelentkezéskor annyira szépen pózólt, hogy többetek szívét is megdobogtatta. Amit meg is értünk. ? Sokan szerettétek volna idős éveit megszépíteni. Nagyon szépen köszönjük!Ma Ő is végre megnyugodhat egy végleges gazdi oldalán. Szuper párost alkotnak és még kutya tesót is kapott.Sok boldogságot kívánunk az együtt töltött évekhez!?

2022.06.26.

Alfi rengeteg állattesó mellett találta meg a szerető családi békét. Szaporítós múlttal érkezett, kiöregedve, de Juliéknál megkapta a megérdemelt boldogságot😍 “Sziasztok! Arcsika picit több, mint 2 éve lett a családtagunk. Sokáig azt hittük, hogy szegényke süket, de nem. Igazi terrier, alkalmi süket csupán. Novemberben lesz 15 éves, korához képest teljesen egészséges. Amikor megkaptuk Őt, egy másik kutyus is velünk élt, nem voltak nagy haverok, de megvoltak egymás mellett. Aztán hozzánk került Kókuszka, aki ma már sajnos nincs velünk. Jó ideig ment a rivalizálás és két matricakutya lett a nyomomban. Arcsika szépen beilleszkedett, rajta kívül 6 kutya és 2 cica is van a családunkban. Megértette, hogy a “mi macskánkat” nem kell bántani és a tyúkokkal sincs semmi problémája. A szomszédok macskáit bőszen ugatja. A napjai zömét alvással tölti, bár mióta elköltöztünk az Őrségbe sokkal mozgékonyabb, élvezi a zöld fűvet és időnként még szaladgál is. Amikor haza érek mindig olyan boldogan fogad, mint aki hetek óta nem látott, pedig csak 1 órát voltam távol. Nagyon örülök, hogy megkaptam Őt, nem bántam meg, hogy egy idős kutyusom lett. Köszönöm szépen, hogy én tehetem szebbé a nyugdíjas éveit.”