Jesse - R.I.P.

Jesse – R.I.P.

10 év körüli, idősödő fiúcska érkezett hozzánk.Egyenlőre nagyon zavarban van az új helyzettől, mindig ideiglenes befogadója nyomában van, érdeklődve nézni mit csinál és kutyatesótól várja a megerősítést, amikor elbizonytalanodik. Kedves, nyugodt, könnyen irányítható és motiválható kutya.Gyerek kompatibilis, kennel tiszta, a szobatisztaságot és a sétákat még gyakorolni kell, de szorgalmasan dolgoznak rajta.Első orvosi vizsgálaton laborértékeiben TDN talált némi eltérést, ezért vesetámogató tápot kell ennie. Szerencsére szívféreg tesztje negatív.Egyenlőre még ivaros, de reméljük hamarosan engedélyt kapunk majd a műtétre. Támogasd Te is Jesse felépülését! Sok kicsi sokra megy! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: JessePayPal: adomany@wrh.hu

Kezdetben tapasztalható bizonytalansága mára jelentősen oldódott.Ideiglenes gazdijának köszönhetően, a szobatisztaság és a séták terén is sokat fejlődött. Imád kirándulni, futiban bandázni, más kutyákkal és emberekkel is nagyon kedves. Gyorsan tanul, nyugodt és szófogadó.De azért legnagyobb lelkesedést csak a kanapén alvás iránt mutat az öregúr ?Egészségügyileg továbbra is van még Vele feladatunk.TDN által előírt speciális táp hatására veseparaméterei javultak, vérképe azonban továbbra sem jó. Krónikus vérszegénységben szenved, ami miatt, egy több szuriból álló injekciós kezelést fog kapni hamarosan.

2022.04.26.

Krónikus vérszegénysége kezelésére az elmúlt hónapokban több injekció is kapott TDN-től, aminek eredménye képpen vérképe szépen rendeződött. Így már biztonságosan elvégezhető volt az ivartalanítása. Kora miatt viszont megfontolandó a sűrűbb altatás, ezért a szemkörnyéki szövetszaporulatának eltávolítását is elvégezték ennél a beavatkozásnál. Minden rendben zajlott, tölcséres-pihengetős időszakát tölti most ideiglenes gazdijánál, igazi jó fiúként a kutyatesókkal.

2022.07.04.

Tavaly ősszel érkezett hozzánk a kisöreg, azóta Ágota szárnyai alatt folyik a gyógykezelése. Laborértékei a speciális vesekímélő táptól javultak, vérszegénysége is rendeződött TDN kezelésének köszönhetően és ivartalanítására, szemészeti műtétjére is sor kerülhetett. Közben beilleszkedett a falkába, nagyon gyorsan megtanult mindent, ami eddigi életéből kimaradt. Mindemellett kedves, gyerekbarát, irányítható, szófogadó és nyugodt kutya. Sokban hasonlít WRH Bandira, akit Ágota tavaly veszített el, ezért úgy döntött, nem kell gazdit keresnünk Jesse-nek. Így hivatalosan is családtag lett és az öregúr most már élete végéig biztonságban és szeretetben élhet. Köszönjük, hogy Őt választottad❤️!

2024.03.29.

Ismét búcsúzunk 🙁 … A gazdid szavaival búcsúzunk tőled draga. Légy boldog odaát! 🌈 “Édes kicsi Tatám….💚 Nem tudok mit írni….. Iszonyatosan fogsz hiányozni… Ez a 3 év olyan olyan gyorsan véget ért…. Mit kezdek nélküled… WRH Jesse 2010.~.~.-2024.03.29