Max 2 - gazdis

Max 2 – gazdis

Max még 1 éves sincs, gazdás háttérrel érkezett a WRH-hoz. Korának megfelelően tele van energiával, egy igazi izgő-mozgó, nagyon aktív és játékos kislegény. Szívesen labdázik, akár egyedül is. Sétálni nagyon szeret, de mint minden mást, ezt is tanulnia kell. Kedves, barátságos, nem ijed meg semmitől és senkitől. Mindent megnéz, megszagol, felfedez, ismerkedik. Egy igazi kamasz. ? Nevelésére különös figyelmet kell majd fordítani a gazdijának, amiben a kutyaiskola is nagy segítségükre lesz. Egészséges fiúcska, így gyorsan áteshet majd az ivartalanításon.

2021.04.03.

Kicsi Max nagy tölcsérben?Mivel makkegészséges, bekerülését követően szinte azonnal átesett az ivartalanításon. A lábadozás időszakát már gazdijelöltjénél tölti, mindenki hatalmas boldogságára. Varratszedés után véglegesítjük státuszát, majd amint elindulnak végre a kutyasulis tanfolyamok, gazdijával belevetik magukat a közös tanulásba?Hajrá Max!

2021.07.27.

Gyorsan eltelt a 10 nap az ivartalanítása óta, Max észre sem vette ezt a rövidke tölcséres időszakot. Kikerültek a varratok és már csak egy dolgunk maradt, véglegesíteni a szerződést a gazdijelöltekkel. Péterék idén veszítették el tragikus hirtelenséggel mentett kutyusukat, hiánya hatalmas űrt hagyott a családban, ezért ismét örökbefogadás mellett döntöttek. Fiatal, játékos, nagyon aktív, igazi belevaló, terrier jellemű fiúcskát szerettek volna. Max pont ilyen kutya, folyton játszana, mindenre kíváncsi, tanulásra fogékony, Vele egy pillanatra sem fognak majd unatkozni.A lábadozás időszakát már a leendő családja gondoskodó szárnyai alatt töltötte, megünnepelték az 1 éves szülinapját, a cicával is alakul a kapcsolata és persze, hogy mindenki imádja! ? Peti-Zsuzsi, sikeres kutyasulit és rengeteg örömöt kívánunk Nektek! ❤