Viliam - gazdis

Viliam – gazdis

Szabadítsátok ki Vilit!Mi megtettük!Ti pedig kérjük, támogassátok a rehabilitációját, és mi ezer örömmel elvégezzük!

Üdv. Vili a WRH fedélzetén! ?

2021.03.12.

Ráismertek Vilire?Szaporítós kanocskánk megkezdte életét ideiglenes befogadójánál. Ismerkednie kell mindennel, tanulnia kell mindent az alapoktól, de ebben Dóri és Boni kutyusa a segítségére vannak? Városi élet, lakás, kutyák az utcán, közlekedés, egyedüllét, kozmetikus,hajszárító? és még megannyi szokatlan dolog számára. Vili azonban szépen veszi az akadályokat, alkalmazkodik, gyorsan tanul. Hamarosan elkezdődhet fülének is a rendbetétele, ami sajnos nagyon elhanyagolt állapotban van, így műteni kell. Addig is a héten kapott egy csodás tavaszi frizurát. Ugye milyen helyes lett !?

2021.03.30.

Nézzétek, micsoda változás! ? Az 5 éves szaporítós múlt emlékei gyorsan kezdenek szertefoszlani, hála ideiglenes gazdija gondoskodásának. Kiépült a bizalom, már teljesen otthon érzi magát, megszokta a városi életet, sőőőt dolgozni jár, felpezsdíti az irodai légkört, kedves és türelmes természetével a kutyaparkban is elrabolja az emberek szívét! Reményeink szerint a héten fülműtétjére is sor kerülhet.

2021.05.21.

Fiatal szaporítós fiúcskánk mindkét fülével sajnos meg kellett küzdenünk. Oly mértékben be voltak már szűkülve, hogy se be – se ki nem tudott rajta átjutni szinte semmi. Csepegtetni, tisztítani nem lehetett hatásosan és belülről szellőzni, tisztulni sem tudtak hallójáratai. Az első fülműtétből sikeresen felépült, így a napokban Csilla doktornéni megoperálta a másik fülét is. A műtét alatt beigazolódott, hogy ez a füle is mennyire el volt már záródva, a felnyitásnál sűrű gennyes váladék tört elő belőle. ?Hihetetlen, hogy Vilinek mekkora fájdalomtűrő képessége van, hiszen ennek a feszítő érzésnek, a folyamatos fájdalomnak nem mutatta jeleit.Lábadozik, már újra ideiglenes befogadója gondoskodását élvezi és az idős kis Bonival pihenget. Hamarosan újra túl lesz a tölcséres időszakon és bár hallássérültként, de így biztosan élete végéig fájdalommentesen élhet családjában, ahol már nagyon várják érkezését!VILIAM MÁSIK FÜLE IS MEGVAN, A MŰTÉT MIATT PÁR NAPIG LEVAN KÖTVE.

2021.06.25.

Ezzel a hírrel még adósak vagyunk ? A tavalyi évben, szépen egymás után megtörtént mindkét fülműtétje, majd az ivartalanítása is, így már fájdalmaktól mentesen kezdhetett Vili új életet. Még a rehabilitációja alatt jelentkezett érte egy család, akik már több kutyust is fogadtak örökbe tőlünk! Vili szépen beilleszkedett, imád sétálni, játszani, más kutyákkal bandázni. A kis hallássérült szocializációjában sokat segítettek idősebb tesói, WRH Mangó és WRH Milán is, akikkel nagyon jóban van, örül nekik, összebújva alszanak. Köszönjük Katalinéknak, hogy Őt választották és imádják, igazi boldog kutya lett ?