Figo - gazdis

Figo – gazdis

Figo Isaszegen talált westie keverék kan kutyus, aki 01.22.-én került a gondozásunkba. Köszönjük szépen a megtalálóinak, hogy értesítettek minket. Figo tegnap átesett az állatorvosi vizsgálaton. 3-4 év körülire becsülték a korát, szívféreg tesztje negatív és teljesen egészséges. 

2016.02.03.:
Figó tegnap golyótlanítódott, sikeresen túl van az ivartalanításon. Minden rendben zajlott, jól viselte 🙂

2016.02.29.

WRH Figo elkezdett fogyni sajnos. 🙁 Ma volt Timi doki néninél és csináltatunk neki bélsár vizsgálatot is, hogy lássuk van-e valami egészségügyi oka. De sokkal valószínűbb, hogy a stressz az oka. Eddig sem volt jó kondiban, de most nagyon vékony kezd lenni..Kérjük osszátok ezerrel, hogy vagy ideiglenes befogadója vagy gazdija legyen, mert ebbe tönkre fog menni. Nem egyszerű eset, de egy családi környezetben megfelelő kitartással szuper kutya lenne belőle.

2016.04.20.

Figó ideiglenesének jellemzése a fiatalúrról :
A lakásban teljesen szobatiszta, egyáltalán nem jelöl. Tudja, hogy jeleznie kell ha ki akar menni, ilyenkor szaladgál a bejárati vagy az erkély ajtóhoz. Az étkezéseknél türelmetlen, de parancsszóra leül. Ha együtt eszik más kutyával akkor figyelni kell, mert ő mindig hamarabb megeszi az övét és hajlamos lopkodni a másikéból. Kutyákkal teljesen jól kijön, imád bandázni, szereti a gyerekeket, a kirándulást. Pórázon tökélesen sétál. Behívásával vannak még problémák, de egyre jobban reagál arra is :). A fürdetésért viszont egyáltalán nem rajong.
Végtelenül hálás mindenért. Olyan család mellé ajánljuk, aki rengeteget szeretetet tud adni neki minden formában. Igényli a testi érintkezést, a bújást, a simiket.
Sem az utcán, sem otthon a másik kutyussal szemben nem dominál. Következetes gazdit szeretnénk neki, mert így fejlődik jól :). Nem kell nagyon kemény kézzel bánni vele, gyorsan tanul :). A szeretet éhsége a legnagyobb „hibája” :).

2016.07.04.

Figó a mai napon egy igazi gazdit kapott! Sok boldogságot nekik!