Konrád - R.I.P.

Konrád – R.I.P.

Konrádot Miskolcon találták. Chip nincs benne. Eredeti gazdáját 14 napig vártuk, nem jelentkezett.  2014.02.19-én jogfenntartással került a gondozásunkba a Miskolci Állategészségügyi Teleptől. Kb. 10 éves, ivaros kan kutyus, rettentően lesoványodva került be a telepre, de a bent töltött 1,5 hét alatt hízott egy keveset. Karmai túl voltak nőve és nagyon koszos volt.  Konrád a vérvétel alapján enyhe májelégtelenséggel küzd, de kapott májvédő prémium tápot. A tüdeje vizesedik, igy vizhajtót szed, a tüdőröntgen szerencsére negativ eredményt mutatott. A gerince fájt, ezért állandóan enyhe fájdalomcsillapitót kap, igy tünetmentes. Sajnos nem nagyon hall,szeret kertben lenni, más kutyákkal jól kijön.

2014-03.19.

Konrád átesett az ivartalanításon. Rehabilitációja itt még nem ér véget, úgy tűnik, egy fogászati kezelés még mindenképpen szükséges lesz.

2014.04.05.

Konrád úrral ma voltunk a rendelőben. Koni állapota javul, mozgása is jobb, tüdejében nincs zörej, vízhajtó mennyisége így jó, a Tímea nagyon aranyos és kedves, konzultált ortopédussal, kapott gyógyszert, gyulladás csökkentő szerű valamit a gerincére és az ízületeire! 2 hét múlva megyünk vissza oltásra, és a kapott gyógyszer által elért eredményeit megnézni! Koni kicsit szedett magára, de nem sokat, óvatosan próbáljuk etetni a gerince miatt! A héten megyünk kozmetikába is, mert mar elég nagy a bundija, addig is csatoltam három képet Koni mindennapjairól, aminek jó részét napozással és napon alvással tölti!

Jó napot kívánok!
Konrád vagyok, 10 év körüli, ivartalan westie úr. A gazdim megunt, kidobott, valami telepről hoztak ki a WRH-s lányok. A többi kutyával a kapcsolatom leginkább semleges, a lényeg, hogy legyen egy kényelmes kutyaágy, amiben össze tudok gömbölyödni, és pihengethetek kedvemre. Két bibim van, de senior vagyok, nézzétek el nekem. Az egyik a gerincemmel, valami bambuszgerinc a neve, erre Meloxidyl nevű fájdalomcsillapitót kell szednem, és persze nem ugrabugrálhatok, lépcsőzhetek vele sokat, de erre nincs is igényem. A másik, hogy a tüdőm picit vizesedik, ezért vizhajtót szedek minden nap. Ugyan ivartalanításom óta teljesen szobatiszta vagyok, de a gerincem és a vízhajtó miatt kertkapcsolatos családi ház lenne a legideálisabb hely számomra. Van egy papilloma nevű kinövés a szememen, ezt nemsokára leveszik, hogy később ne okozzon gondot. Ha ezt is rendbe teszik rajtam, akkor semmi akadálya nem lesz a gazdihoz költözésemnek. 🙂 Alig várom, hogy egy új, saját birodalmam legyen.

2014.05.28.

Konrád ideiglenes befogadói úgy döntöttek, megtartják Koni bácsit, így tegnaptl hivatalosan is GAZDIS!! 🙂Boldog gazdis éveket kívánunk!!! ❤❤

2014.09.20

Mindannyiunk szeretett Koni bácsija átkelt a szivárványhídon. Gazdijai mindent megtettek érte, mindent biztosítottak számára, amire Koni bácsinak szüksége volt. Nagyon köszönjük gazdáinak, hogy befogadták Őt idős kora ellenére, és ilyen életet biztosítottak Neki, és ennyire szerették Őt. Hálásak vagyunk Nektek, amiért Koni ezt a rövid időt nagyon boldogan tölthette! Nyugodj békében Koni Bácsi!