Beni 2 - gazdis

Beni 2 – gazdis

Beni nagyon rossz állapotban került a WRH gondozásába a Debrecenből, családja lemondott róla. A bőre a “szokásosnál” is sokkal rosszabb állapotban van. A hasa alja, a lábai nagyon viszketnek, a bőr megvastagodott, fájdalmas. Minden érintés fáj neki,ezért agresszíven viselkedik mindenkivel,aki hozzá akar érni. Mindkét hallójárata jelentősen beszűkült, sárga váladékkal volt tele. A bőrén itt is látszik, hogy egy régóta fennálló probléma áll a háttérben. Az alap betegség itt is valószínűleg az allergia,de egyéb vizsgálatokra lesz még szükség: pajzsmirigyhormon-szint ellenőrzése, bőrkaparék vizsgálat, vérvétel a szervi funkciók vizsgálatára. Addig is a szokásos Trovet VPD hypoallergén tápot kezdjük el nála, illetve  Vetri DMG immunerősitőt.

2014.03.10.

Beni jelentkezik:Sziasztok Megmentőim!Csodaszép reggelre ébredtem az új helyemen.A szomszédaim nagyon jó fejek.4-en vannak,jól kijövünk.A reggelizés nem a megszokottak szerint működött.Még meg kell szoknom,hogy senki nem akarja elvenni a kajámat…Miután többször megmorogtam a kezet,aki megetetett,úgy döntött a kéz tulajdonosa,hogy pórázon fog etetni… Mire elfogyott a reggelim,állítólag egészen megokosodtam!Aztán jött a fülpucolás,csepegtetés.Szemkencét is kaptam.Tegnap Viki mutti hagyott itt szájkosarat.Ma már az sem kellett,ügyes voltam! Holnap szépülök!Majd jelentkezem! Hegylakós üdv DiósdrólUtóirat: közben jelezte kéz tulajdonosa, hogy Benki a vacsorát már morgás nélkül fogyasztotta el, és simán ment a szem és fül kezelés. Sőt, Beni ma megtanulta az ül vezényszót is.

2014.03.26.

egnap a Rákosligeti Rendelő szemészeti szakrendelésén megvizsgálták, mert az egyik szeme még mindig csúnyán csipásodik. Kezelését megkezdtük kötőhártya-gyulladásra. Ami furcsa, hogy egyoldalú a probléma, ha még mindig nem múlik akkor tovább kutakodunk. Az általános állapota jobb, a bőre, füle szebb, de még hosszú az út a gyógyulásig. A bőre nagyon szépen javul a monodiétának köszönhetően. Ahol meg van vastagodva a bőre, sprayvel kezeljük, mert sajnos a hurkák között bepállott. Sajnos valami pollenre is allergiás lehet, mert a jó idő beköszöntével jobban vakarózott.

2014.07.15.

Beni ma kontrollon járt, bőre nagyon szépen javul, ezért megkaphatta a veszettség elleni oltását. (Eddigi súlyos bőrproblémái miatt nem bírta volna el az immunrendszere az oltást.)Két hét múlva esedékes a következő kontroll, ha ilyen szépen javul az állapota, akkor a kontrollt követő héten sor kerülhet az ivartalanítására is. 🙂

2,014.08.12.

Gyönyörű Beni fiunk tegnap sikeresen átesett az ivartalanitáson. A bőre megvastagodott állpota miatt várnunk kellett, de sajnos ennél jobb már nem lett volna neki. Minden pöpecül sikerült.

2014.08.30.

Örömmel jelentjük, hogy Beni ideiglenes gazdája úgy döntött, nem tudja elengedni a nagyfiút!! 🙂