Axel - R.I.P.

Axel – R.I.P.

Axel 10 éves kan kutyus. Családja megváltozott életkörülményei miatt kénytelen megválni Tőle. Chippelt, oltásai rendben vannak, rendszeresen féreghajott, útlevele is van. Autóban szépen utazik, cicák különösebben nem érdeklik, de görényekkel nem valószínű, hogy össze lehetne szoktatni, mert nagyon izgatott lesz tőlük.
kedves, pusziosztó bácsika, aki korát meghazudtolva ugrik, ha csipogós játékról van szó. Szobatiszta, gyermekszerető, teljesen lakás-kompatibilis. Sajnos a fogaival nincs minden rendben- enni azért száraz tápot is tud, de kivizsgálásra szorul.

2014.02.22. Mai rendelőben tett látogatása során átesett az általános vizsgálaton, vérvételen. Utóbbi eredményére még várunk. Axel nem keres ideiglenes befogadót, mert családja, annak érdekében, hogy a kutyust minél kevesebb megrázkódtatás érje- azt kérte, hogy tőlük költözhessen új otthonába Axi. A továbbiak a vérvizsgálat eredményétől függnek, terveink szerint a fogkő-eltávolítás- és amennyiben szükséges fogászati kezelés, ivartalanítás van még hátra.

Axelt gazdája végül megtartotta.

Sajnos Axel is már az égi hegylakók táborát erősíti.