Lilu - R.I.P.

Lilu – R.I.P.

Lilu Emilyvel érkezett a Siklós-Máriagyűd Állatvédő Egyesülettől.  Becsült életkora 3 év, ivaros szuka kutyus. Nagyon bolhás volt, így kapott spot-on cseppet. A féreghajtáson is átesett és kapott chipet is. Szőrhiány van a mellkasán és a háta közepén ki van vakarva a szőr. Az egyik füle rossz állapotban van, ezt elkezdtük kezelni. Trovet VPD diétára fogtuk. A pórázat, szobatisztaságot nem ismeri, a kennelben érzi magát biztonságban, valószínűleg szaporítótól szabadult.

2014.10.26.

Lilu tegnap kontrollon járt. Fülecskéit továbbra is kezelni kell. A végbelében felfedeztek egy apró daganatot, ezt majd az ivartalanításakor fogják eltávolítani, előre láthatóan november 06-án.

2014.11.19.

Lilu ma gazdihoz költözött!Nagyon boldog gazdis éveket kívánunk kislány!!! ❤

2015.08.25.

Küldök pár nyári képet a “Drágámról”.2014 novemberben került hozzám 3-4 évesen. Nagyon sok mindent meg kellett tanulnunk.Nem ismerte a sétát,a füvet, a játékot. Minden hangosabb zajra összerezzent..nagyon félénk kutymorgó volt. ..ma már ez a múlté….vidáman rohangálunk az udvarban…már labdázunk is!!! Ismeri az órát 🙂…18-órakor odaáll az előszobába a “pórázos fiók” elé….és menni kell. Már nem félünk az autóktól sem. Szívesen ismerkedünk az utcán. Még soha nem volt agresszív egy kutyával sem.Imádjuk egymást…Lilu egy angyal..igazi Társ!Nózi-puszi Mindenkinek! 🙂

2015.11.11.

Szomorú hírrel érkezeünk…Lilu átkelt a Szivárványhídon. Gazdijaival közösen küzdöttek sokáig, de a betegség győzött. 🙁 Vizsedett a tüdeje, a Gazdik mindent megtettek érte.Köszönjük, hogy szerettétek, és megadtatok Neki mindent, amit csak lehetett. ❤Nyugodj békében Lilu!