Emily - R.I.P.

Emily – R.I.P.

Emily Liluval érkezett a Siklós-Máriagyűd Állatvédő Egyesülettől.  Becsült életkora 3-4 év, ivaros szuka kutyus. Nagyon bolhás volt, így kapott spot-on cseppet. A féreghajtáson is átesett és kapott chipet is. A bőre a bolhacsípések miatt rossz állapotban van, Brit Care tápot fog kapni. A fülei szörnyű állapotban vannak, hallójárata össze van szűkülve és folyadékozik azt is, elkezdtük aktívan kezelni. A pórázat, szobatisztaságot nem ismeri, a kennelben érzi magát biztonságban, valószínűleg szaporítótól szabadult.

2014.10.12.

Van ami minket is meglep.Nem tudtuk lenyirni WRH Emily hátán a szőrt a sok összeragadt bolhakaki miatt (a bolhák meghaltak már a spot-onnak köszönhetően amit pénteken raktunk rájuk).Nem kell megijedni, a VÉR a bolhák kakijából jön, nem belőle. Képzeljétek milyen megkönnyebbülés lehetett neki tisztának lenni, a böre tele volt bolhacsipésekkel.

2011.11.11.

Emily tegnap átesett az ivartalanításon.Szerencsére jól viselte a műtétet, minden rendben volt, csak az önérzetét sérti, hogy most lámpaként kell funkcionálnia!

2014.11.27.

Sziasztok! Emily vagyok! Beszeretnék számolni az elmúlt másfél napomról és két éjszakámról amit a jövendőbeli gazdáimnál töltöttem. Először is lakik itt egy Igor nevű kutya, aki nagyon vigyáz rám, és tanítgat. Este mentünk sétálni, de én még féltem. Igor viszont úgy ment előttem, hogy többször megállt, visszafordult leült és várt engem. Ilyesmire nem lehet nem regálni, hát szedtem tappancsaimat rendesen. Aztán mikor Ő kikéreckedett , én is mentem vele, és elvégeztem a dolgom. Nem pisiltem be. Sőt, már ha csak nekem kellett, mentem és kapartam az ajtót. Enni is kaptam ám finomat. Éjszakára kaptam új apumtól egy zöld ládát, és az új anyumtól egy rózsaszínű polár plédet. Abban aludtam, mellettem pedig a saját ágyában a “tesóm”. Nem nyüszögtem, nem járkáltam, aludtam. Nappal is jól elvoltunk. A cicát megugattam és egy kicsit “fogócskáztam” is vele. Futott előlem. De nem bántom. Az mostani éjszakát viszont egyedül töltöttem, mer tesóm fölment az Ő gazdájával annak szobájába aludni. Így én lettem a ház “őrzője”. De nem féltem ám, végig aludtam egyedül is az éjszakát. 5 órakor anya lejött megnézni mit csinálok, akkor már járőröztem, igaz kikellett mennem. Kis is engedett. Gábor apu ne izgulj, azt hiszem szeretni fogom Őket, mer mind azt figyeli mit csinálok, merre járok, simogatnak, tanítgatnak,nevemen szólítanak. (Bár bevallom egy kicsit rossz is voltam, mert imádok lépcsőzni. A lépcsőkorlátok között viszont áttudtam bújni a konyhaszekrény tetejére, ahol is forgolódásom eredménye azt lett, hogy levertem egy köcsögöt. De nem szidtak le, csak leparancsoltak a szekrény tetejéről, és azt mondták még egyszer nem menjek oda, mert én is leeshetek, abból pedig nagy baj lesz.) Azóta nem próbálkozom meg ezzel. Igaz vendégek voltak és produkálni akartam magam. Na üdvözöllek, és minden más hasonló sorstársamat.

2020.07.27.

Sajnos ismét egyel több csillag ragyog az égen!WRH Emily az én harmadik ideiglenesem a mai nap átkelt a Szivárványhídon.Nagyon szuper családot kapott Ő is, és köszönet nekik, hogy ennyire szerették, és bár már jó ideje tudták, hogy halálos betegségben szenved, mégis emelt fővel éltek ezzel a tudattal!Jöjjön a mondat ami sajnos ebben az évben már oly sokszor felhangzott:Drága Emily, vigyázz magadra odaát, és legyen neked könnyű a föld.WRH Gábor