Gombika - R.I.P.

Gombika – R.I.P.

Gombika Miskolcról érkezett, az utcán találták, eredeti gazdái lemondtak róla. 5 éves ivaros kan kutyus, magának való, vagány gyerek. Egyelőre más kutyákkal nem nagyon kompatibilis. Gombika fülei nagyon be vannak gyulladva, a szeme is csipás. Hétfőn megy állatorvoshoz, állapotáról utána tudunk bővebben nyilatkozni.

2014.11.17.

Gombika átesett az ivartalanitáson is. Immár gazdikereső!

Hellóka, Gombika vagyok!

Igazi macsó terrier gyerek (5 éves)! Örökmozgó, imádok jönni-menni intézkedni, igy aktiv és határozott gazdit keresek magamnak. A Kutyavarázs panzióban a csajok nagyon megneveltek, de sajnos alaptermészetem sem a gyerekeket, sem más kan kutyákat nem csipi. Bocsika. A csajokkal (kicsikkel és nagyokkal) azonban remekül kijövök. Szobatiszta vagyok és szeretem a kertet tehát kertes házas kinti-benti tartást csipáznék. Sok kirándulással fűszerezve. 

2015.03.10.

Gombika bejelentkezett. Sikeresen kiutazott Némethonba és már be is lakta a kecót. Jó dolga van úgy tűnik. 🙂

A gazdi szavaival búcsúzunk WRH Gombitól, akinek 5 év boldogság jutott szerető családjával. 💔😪“Két napja próbálok tőled búcsúzni kis gombócom, de valahogy nem megy. Nincs egy zug a lakásban ahol ne téged látnálak. Házon kívül menekülök és rá kell jönnöm, hogy nincs olyan hely ahol ne lettünk volna együtt, hol nem születtek közös emlékek. Mindenhol ott vagy. A világból is kiszökhetnék, de még oda is velem jöttél. Összenőttünk. Pedig a kezdetek nem voltak simák. Úgy adtak át nekem, hogy:” Gombi egy igazi köcsög!”,” Hát, nem egy öleb!”És tégyleg így volt. Megvolt a saját világod. Hat évesen már nem akartad megengedni, hogy beleszóljanak az életedbe. Nem tudok még ma sem semmit erről a hat évről csak szívből sajnálom, hogy nem együtt éltük át. Sok türelem kellett hozzád és bizony bizonyítanunk kellett keményen, mert Te is az voltál. Keméy kis dió. De sikerült. Egyszer csak azt vettem észre, hogy együtt csinálunk mindent, mert már Te is így akarod. Egymásba szerettünk, halálosan. Kibújtál a csigaházadból és megmutattad magad. Egy hódító voltál. Mindenhol. Az egész kontinensen rajongókat szerzél. Túristák fotóztak, videóztak Tihanyban, Siófokon, Riminiben, Düsseldorfban. Kutyalányok szíveit törted Németországtól Svájcig. Együtt lógtunk a bécsi villamoson. Lábnyomokat hagytunk az olasz Adria homokjában. Mókusra vadásztunk, málnát loptunk. Macskát riogattunk vagy éppen rettegtünk tőlük és rengeteg-rengeteg barátot szereztünk.Mindenben partner voltál és nem kellett sok időnek eltelnie, hogy bizonyossá váljon, nem én adtam Neked esélyt egy jobb életre, hanem Te Nekünk.Együtt ettünk, együtt aludtunk, együtt lélegeztünk és most nem tudom mi lesz ezután. Itt hagyott a társam, a szőrős gyerekem, összes titkom őrzője. Túl kevés volt ez az öt év, túl kevés. Köszönök Neked mindent Gombóckám!Örök hálával éltem bearanyozójának!”