Csipke - R.I.P.

Csipke – R.I.P.

Csipkét Vácon találták, chip nem volt benne és a helyi menhelyről került a gondozásunkba. Ivaros kan kutyus, súlyos állapotban van, babéziás volt. A gyors kezelésnek köszönhetően napokon belül jobban lesz, de antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt is kell szednie. Sajnos a tüdeje serceg és vizenyős, igy vizhajtót irtak fel neki. Illetve az UH alapján a mája meg van nagyobbodva.

Csipke-jelentés:

Köszöni, remekül van. A tüdeje sokkal jobb, de állandóan vizhajtót kell majd szednie. Folyamatos kontroll alatt tartjuk Timi doki nénivel. December elején ivartalanodik és utána keresünk számára szuper otthont. Nagyon aktiv és fiatalos legény, imádja a hasát és a szeretgetést, valamint sétálni, a kertben rohangálni. Otthon az ember lába alatt van non-stop és az ágy mellett, fejnél a földön alszik. Mert a gazdi mellett a legjobb. Óriási szeretetgombóc! Aki őt választja, hihetetlen társra talál majd.

2014.11.07.

Ma járt kontrollon és a relativ nagy adag vizhajtó ellenére is van még viz a tüdejében. Még egy hétig kapja, ha nem javul kiegészitjük a kezelést. A szivféreg-tesztje szerencsére negativ, A tüdeje állapota miatt sajnos nem lehetett altatni ivartalanítás végett, így speciális implantátumot kapott.

2014.02.16.

WRH Csipke ma hivatalosan is gazdis lett! Méghozzá WRH Debby tesója lesz! Nagyon sok boldogságot kívánunk neki és családjának! ❤❤❤ Imádnivaló, fókázó, pusziosztó maki!

Sajnos Csipke is már az égi hegylakók táborát erősíti.