Huey - R.I.P.

Huey – R.I.P.

H&D&L, azaz Huey, Dewey és Louie Martfűről érkeztek a gondozásunkba, szaporítós múltjukat hátra hagyva. Dagobert bácsi kisöccseiként lesznek nyilvántartva. Mind a hárman koszosan, rasztásan kerültek hozzánk így a kozmetikázásukat azonnal el is végeztük. Bolhátlanítva, féreghajtva és chipezve lettek. A szívféregtesztje mindenkinek negatív szerencsére. Deweynak rejtett heréje van, így az ő ivartalanítása lesz legelőször elvégezve és a közelünkben is marad. Huey és Louie családisa panzióban lesz elhelyezve a rehabilitáció idejére.

2015.03.11.

Louie és Huey átestek az ivartalanításon, így gazdikeresővé váltak.

Huey egy másfél-két év körüli (becsült), alkalmazkodó, barátságos kan Westie kutyus, aki mindenkivel jól kijön. Terrier, így következetes nevelésre van szüksége. Egészséges, oltva, chipezve, féreghatjva és ivartalanítva várja az igazit! Szeret a kertben szaglászni és házat őrizni, de lakásban is jól elvan és szobatiszta. Macskákkal is kompatibilis. Brit Care bárányos-rizses tápot eszik, ennél alacsonyabb minőségű élelmezés az allergiára való hajlam miatt nem ajánlott.

2015.03.22.

Huey tegnap találkozott a gazdijelöltekkel, akiket elbűvölt. És felfedzte a játékokat és órákig önszórakoztatta magát. ❤

2015.04.01.

Gyors helyzetjelentés: Olaf egy csoda! Nem zavartatja magàt, gyorsan beilleszkedett, élvezi a kényeztetésünket. Àllandóan enni akar és kaja lopàson jàr az esze. Tegnap este vacsi utàn kinyitotta a hűtőt!!:) Első nap a nappali falàt felavatta egy pisivel, kicsit később a parkettàt egy kakival..azóta szobatiszta;) Éjszaka nagyokat horkol. Nyugodt, hedonista, mókàs kutya, akinek nagyon örülünk:)

2015.07.22.

Örömmel jelentjük, hogy Huey babànk gazdihoz költözött. Gyerekek mellè, vidàmsàgba, boldogsàgba és állandò idi tesòként fog sok kutyusnak tanìtani okossàgokat 😉 (ugyanis a gazdi àllandò ideiglenes befogadò). Nagyon sok boldogsàgot kìvánunk nekik!