Louie - R.I.P.

Louie – R.I.P.

H&D&L, azaz Huey, Dewey és Louie Martfűről érkeztek a gondozásunkba, szaporítós múltjukat hátra hagyva. Dagobert bácsi kisöccseiként lesznek nyilvántartva. Mind a hárman koszosan, rasztásan kerültek hozzánk így a kozmetikázásukat azonnal el is végeztük. Bolhátlanítva, féreghajtva és chipezve lettek. A szívféregtesztje mindenkinek negatív szerencsére. Deweynak rejtett heréje van, így az ő ivartalanítása lesz legelőször elvégezve és a közelünkben is marad. Huey és Louie családisa panzióban lesz elhelyezve a rehabilitáció idejére.

2015.03.11.

Louie és Huey együtt estek át az ivartalanításon. Louie már találkozott is a gazdijelöltjével és varratszedést követően költözik.

2015.03.03.

Louie a morgós mackó köszöni remekül érzi magát a panzióban, ahol lelkesen igyekszik a házat őrizni. Dennis módra állandóan hörgő hangokat hallat, ha kell ha nem.

2015.03.22.

Nagy örömmel jelentkezik be új gazdájától WRH Louie. Tegnapi napon költözött, az ágyat sikeresen megtalálta! 🙂Sok boldogságot!!!

2023.03.20.

Nemrég kaptuk a gazdiktól a rossz hírt, ismét búcsút kell mondanunk… Fájó szívvel tudatom veletek, hogy imádott Bonifác (WRH Loui )morgós plüss macink itt hagyott minket! 😭🖤Csillaként ragyog ránk ❤️Hatalmas ürt hagyott maga után a szívünkben, de köszönjük ezt a csodálatos 6 évet amit velünk töltött😇🖤🖤😥❤️