Christofer - gazdis

Christofer – gazdis

Chris 10éves ivaros kan kutyus. Szerencsére minden rendben, füle, szeme teljesen jó állapotban van a senior uraságnak. Szívféreg tesztje negatív. Rejtett heréje van, a jobb oldali még a hasüregben van, ezért az ivartalanítását amint lehet megejtjük.

WRH Christofer jelentés az idi angyalától 🙂
“Ő egy igazi kis szeretetgombóc. Állandóan az ember nyomában jár, mindenre kíváncsi.
Szeret sétálni, és enni is. Az almát nagyon szereti, de a zöldségeket is.
Szépen sétál pórázon.
Nevére hallgat. Csak olyan dolgokat csinál, ami előzőleg meg lett engedve, mindenre “engedélyt” kér. Pl. nem ugrik fel sehova, amíg nincs engedélye.
Labdázni szépen tud, sprintel érte, visszahozza és leteszi, sőt megérti, ha labdázni hívom, és már megy és hozza is. Más játékkal viszont nem játszik. Neki az a legnagyobb boldogság, ha a gazdi ölében ülhet és simogatják.
Szereti a gyerekeket, de távolról, az már sok neki, ha nyúzzák.
Nagyon jó formában van, korát meghazudtolóan.
Nagyon nagyon jó kutya.”

2016.02.09.

Christofer átesett az ivartalanításon.

2016.04.04.

Christofernek jól alakult a hétvége. Ideiglenes befogadója szerint tökéletesen passzolnak egymáshoz, minden szuper, ezért végleges gazdivá vált 🙂
Boldog gazdis éveket nekik 🙂

2016.06.01.

Továbbra is tartja magát az a tény, hogy Ő egy nagyon nagyon jó kutya. Szófogadó, fegyelmezett. Én mindíg is ilyen kutyust szerettem volna, csak házilag, gyárilag nem tudtam előállítani, mert a következetes, szigorú nevelés nem a szakterületem.Az örökbefogadás napjától -mintha csak érezte volna, hogy az pontosan mikor volt- sokkal felszabadultabb. Előkerültek a játékok -mindenféle, nem csak labda-, kedvence egy maci lett, akinek a karját a heves összecsapások következtében már többször vissza kellett varnom.Az étvágya kitűnő, mondhatni nincs olyan ami a tálban maradna… Zöldség, gyümölcs minden mennyiségben, nyersen, főzve, bárhogy, bármikor. A nagy kedvenc az alma maradt, de társult hozzá a paprika.Nagyon édesen minden problémát és félelmet megoszt, a legutóbbi nagy égzengés és villámlás alkalmával félelmében nem elbújt, vagy remegett, nem, semmi ilyesmi, fogta magát odabújt hozzám szorosan, és amikor átöleltem sóhajtott egy nagyot, és a biztonság teljes tudatában már aludt is tovább.Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem megtartom, életem egyik legjobb döntése volt. Nemcsak egy jó kutyát kaptam, de egy hű társat, legjobb barátot is. Nem hiszem, hogy aki beadta olvassa e sorokat, de köszönöm neki, bár fel nem foghatom, hogy lehetett egy ilyen kutyától megválni…”Ezt mi sem tudhatjuk, de Chris legalább már jó helyen van ❤

2022.06,22.

Rég hallottunk a kisöregről, aki már 6 éve él gazdijával. Ideiglenesként kezdte, de mivel Ő pont olyan kutyus, amilyet gazdija mindig is szeretett volna, végleges otthonra talált. Boldogságuk🥰 azóta töretlen: “2016. január 31-én kerültem anyához, pontosan egy hétre rá, hogy beadtak a wrh-hoz és ez egybeesett azzal, hogy a tesóm meghalt. Ugyan azon a napon. Akkor persze még nem tudtam, hogy nekem van tesóm, meg azt sem, hogy van anyukám, akit még nem ismerek. De aztán eljött értem. Én tudtam, azonnal tudtam, hogy ő az én anyukám. Ő erre kicsit később jött rá, de szerencsére azért rájött! Mi a kezdetektől, az első pillanattól kezdve egy láthatatlan szállal össze vagyunk kötve és ez már így is marad a világ végéig. Én nagyon jó kutya voltam régebben is és azóta csak még jobb lettem. Nem válogatok, mindent megeszek, zöldséget, gyümölcsöt szépen. Jutalomfalatnak kölesgolyót és abból is látszik, hogy mennyire jó vagyok, hogy nagyon sok kölesgolyó fogy nálunk. Mindig jól viselkedem, szót fogadok, nincs rám panasz! Már 8 éve anyával vagyok, mindjárt 15 éves leszek, de ezt senki meg nem mondja rólam. Vígan szaladgálok, jókat eszem és bezsebelem a rengeteg simit. Pedig mostanában átestem egy nagyon nagy műtéten, de anya végig mellettem volt, nagyon aggódott, úgyhogy nagyon hamar össze kellett kapni magam, hogy nehogy anya idegropi legyen.A 8 év alatt sok minden történt és főleg csak jó dolgok, mert az életem első felében velem már megtörtént a sok rossz, úgyhogy azon már túl vagyok, most csak a jóra fókuszálok. Voltam a tengernél, voltam a Balatonon, voltam kirándulni, vannak barátaim, van Nagyim, aki mindig meglep valami fincsi falattal, van saját Macim és van saját ágyam is, amit egyébként nem használok, mert anyával alszom. Csakis vele! 0-24-ben együtt vagyunk, teljesen összenőttünk, mint borsó,. meg a héja. Anya engem szeret a legjobban, én meg anyát, meg a nyuszihúst. Jó lett volna, ha kicsit hamarabb találkozunk, mert akkor több időnk lehetett volna együtt, de én nagyon igyekszem még sokáig vele maradni! Anya azt mondja élete legnagyobb ajándéka vagyok. Köszönet a WRH-nak minden mentett kutyusért! Pacsi 🐶 Christopher és anyukája”