Luca – R.I.P.

Luca Püspökladányból érkezett, szaporítós háttérrel rendelkezik. Fiatal szuka, 1,5-2 év körüli. Szívféregtesztje szerencsére negatłv. Sajnos az ő szemei is microszemek, amivel csak árnyakat lát. Megy a szemész doki nénihez alaposabb vizsgálatra hamarosan. Szocializálatlan, így a nevelésére is nagy hangsúlyt kell fektetnünk a rehabilitáció alatt.

2017.09.15.

WRH Luca sikeresen átesett az ivartalanításon. Gyors gyógyulást kívánunk neki! ❤

2017.11.01.

Wrh Luca vagyok. Idimami szerint nem látok jól, de ez engem nem nem korlátoz semmiben. Jövök megyek, teszek veszek mint a lakásban mint a séta közben. Az idegen hangokra morgással vagy ugatással felelek, ilyenkor idimamiék rám szólnak, de néha úgy érzem hogy nőből vagyok és enyém az utolsó szó. Ha idegen van a lépcsőházban neki is jelzem hogy ez a ház védve van és ne merjen bejönni. Ha jönnek idimamiékhoz vendégek nekem az elsőnek kell lennem hogy megszimatoljam őket és ugrálásommal simit csikarjak ki. Napközben míg nem foglalkoznak velem elszundítok az ágyakon, mert a föld nekem túl kemény, na meg az iditesók is ott vannak, akkor nekem is lehet. Ha idimami az ágyban pihen akkor odabújok hozzá és szuszogok a fülébe ha elalszom még horkolok is, amit nem mindig díjaz. ? Séta közben mint egy kis energiabomba rohangálok erre arra, mert minden honnan szagok jönnek amiről nem akarok lemaradni, de ha szólnak nekem akkor úgy 90 %-ban vissza is megyek, de ha erősebb a szag amit fogtam akkor alkalmi süketet játszok ?. Idegen kutyáktól félek még míg nem tudom az erőviszonyokat, na meg azt nem szeretem ha sokat szimatol egy szeleburdi fiatal yorki itt a környéken, ha már nem bírom olyankor hátrálok és némi morgással hangot adok hogy ne folytassa tovább. A szobatisztaság nem volt könnyű számomra, de mióta idianyu korlátozza a vízivászatomat azóta minden rendben ? Ha olyan kedvem van akkor idimamiról lenyalom a bőrt, megköszönöm neki ezzel a szeretet és játékot és nem utolsó sorban a kaját ? Játszani már szoktam sípolós babákkal és néha iditesóékkal is. egy dolog az amiért nem rajongok, az a fürdés, pedig idimami megfürdet hetente, igaz utána egy kicsit jobb és nem vakarózok tőle annyit. Idimami mindig elszörnyülködik azon hogy 1 hét alatt milyen koszos tudok lenni, de hát teszek is érte, mert ha nem elég szemfüles séta közben simán meghempergek akármibe ami nekem megfelelő. Nagyjából ennyi rólam. Puszi pacsi

2017.12.27.

Egy megcsúszott örömhírt is hozunk nektek, ugyanis WRH Luca is betette a kis popóját a tutiba. ❤Sok boldogságot kívánunk a családnak! ?