Walkie - P.I.P.

Walkie – P.I.P.

Walkie egy 6 éves szuka kutyus, akit a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány​ adott át a gondozásunkba.
Szörnyű állapotban, kukacos fülekkel és tele bolhákkal került hozzájuk, kezelését azonnal meg is kezdték.  Timi doki néni is alaposan megvizsgálta, sajnos az UH alapján a méhén egy óriási daganat van és a petefészkei is cisztásak. Az ivartalanítását a héten el is végeztetjük, mert ez a legfontosabb. A popóján is van egy csomó, ezt is eltávolítják majd. A jobb füle teljesen sebes, gyulladt, gennyes. A tövénél van egy ödémás duzzanat – de igazából annyira heges, hogy egyelőre nem tudni mi az. Kapott antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt.

2017.10.06.

Walkie átesett az ivartalanításon. Szerencsére minden rendben volt. Kis Manó esetében azonban mitt még nem ér véget a beavatkozások sora, hiszen a füleit is rendbe kell még tennünk.

2017.12.06.

Spiné és Walkie ma hazamehettek a kórházból ideiglenes családjaikba lábadozni. Sajnos Walkie másik fülét is meg kell majd műteni, mert az is nagyon csúnya. Várjuk a szövettan eredményét.

2018.06.31.

Ewok maci Walkie kèri ma a drukkokat. A màsodik fülműtètjère kerül sor majd, biztosan megint hőskènt fogja viselni.

2018.02.14.

WRH Walkie-jelentés:Walkie átesett a második hallójárat írtáson is. A műtét jól sikerült azonban a tenyésztés egy elég durva baktériumot mutatott. Így most komoly antibiotikumos kúrát kap. Amint felgyógyult GAZDIKERESŐ státuszba lép. Hosszas rehabilitáción van túl, így igazán megérdemel egy szerető családot. Nagyon jófej kutyus, aki sok türelemmel lekenyerezhető. Mivel nem hall, így odafigyelést igényel, de természetesen őt a teljes életben ez egyáltalán nem zavarja.

2018.02.20.

Sziasztok szöszök! WRH Walkie üdvözöl benneteket. Lassan 6 hónapja hogy beköltöztem ideiglenes családomhoz. Idi gazdim mellett kaptam egy idi tesót is, Incit. Elég magának való kislány, igaz én sem vagyok egy ugrálós, játékos fajta. Néha ha mellé szeretnék bújni odébb megy, nem értem én nem akarom bántani. Idi anyum mellett viszont mindig kapok egy “kis” pocak, buksi simogatást. Azt nagyon szeretem. Ez alatt az idő alatt nagyon sok minden történt velem, mivel elég problémás mentettje vagyok a WRH-nak. Képzeljétek a két fülemet összesen 3-szor műtötték, azon kívül átestem az ivartalanításon is. Az összes beavatkozást hősiesen tűrtem, szorgalmasan beszedtem azt a sok gyógyszert, ami azért volt finom, mert sonkába, vagy májasba, esetleg egy kis sült húsiba csomagolta idim. Most még kell gyógyszert szednem, meg még a bal fülemből a varratot sem szedték ki, de azt mondják a nagyok, hogy már a finisben vagyok és képzeljétek végre elértem a “gazdi kereső” státuszt. Szóval lesz nekem is saját családom – bár nagyon jól érzem magam idinél – de azért az mégis más. Barátságos, kedves a természetem, – ezt idim mondja rólam – szeretek sétálni, a lakásban jól viselkedem. Azt nem is kell mondanom, hogy teljesen szobatiszta vagyok. Az étvágyam jó és persze kunyizni is megtanultam Incitől. De hát olyan szépen tudok nézni azzal a két szép szememmel, hogy nem lehet ellenállni. Puszi pacsi mindenkinek, ha költözöm új családomba jelentkezem. Wrh Walkie

2018.04.29.

Csodàlatos hìrrel èrkezünk! WRH Walkie hosszas rehabilitàciò, szàmtalan műtèt ès vàrakozàs utàn pròbaidőre gazdihoz költözött. Őszintèn szòlva ő egyike volt azoknak, akiknèl nem voltunk biztosak abban, hogy meggyògyul…ehhez kellett a csapatunk, a szuper orvosok, a szuper ideiglenes angyalok ès Walkie akaratereje is!

2018.05.24.

Walkie szerencsère remekül èrzi magàt a gazdinàl, ìgy megpecsèteltük egy szerződèssel a sorsàt. Hosszù ùton van tùl ès vègre rèvbe èrt! Sok boldogsàgot kìvànunk!

2022.01.10.

Mindig nagyon nehéz, pláne, ha egy személyes kedvencemtől kell búcsút vennem!Walkie baba nincs többé!Szörnyű állapotban kerültél hozzánk, hosszú, és rögös volt a rehabilitáció, amit hősiesen végig csináltál.Csodálatos gazdit sikerült találni neked, hálás vagyok, hogy megismerhettelek.A gazdi levelét szeretném megosztani veletek:” Kedves Gábor, sajnos nagyon szomorú hírt osztok meg veled, Walkie manó csütörtökön délután átkelt a szivárványhídon. Igazából nem is tudom leírni, hogy mit érzek, csak kavarog bennem az egész. Majdnem 4 évet éltünk együtt, volt részünk sok-sok jóban, sétában, csavargásban, simogatásban, együtt alvásban, bajban, betegségben, gyógyszerekben, fájdalmakban, költözésben, megzuhanásokban és felállásokban. Utolsó útjára kísértem pénteken délután, barátoknál nyugszik, most már ők vigyáznak rá. Hiányzik a jövés-menése, furcsán csönd van ……… Edit”

Ég veled Walkie, legyen neked könnyű a föld!