Myra (2) - gazdis

Myra (2) – gazdis

Fiatal, chip nélküli talált szuka Westie kutyus.
Sajnos súlyosan allergiás, erősen szőrhiányos a tappancsain, mellkasán és a hasán. Félelem-agresszív, nehezen szavaz bizalmat az embernek, de kajával le lehet kenyerezni.
Hamarosan átesik az elsődleges állatorvosi vizsgálaton.
Ideiglenes befogadót keresünk számára Budapesten, aki képes a viselkedés problémáját is kezelni, illetve a szigorú monodiétát és orvosi utasításokat is betartja.

2018.10.31.

Ideiglenes befogadót keresünk számára Budapesten, aki a szigorú monodiétát és orvosi utasításokat is betartja. Félőssége már a múlté. ?

2018.12.29.

Mira vagyok, egy gyönyörű, erős, fiatal Westie kutyalány. Szeretném elmesélni Nektek azt a történetet, ami velem esett meg, és életem 3 éve alatt kétségkívül a legcsodálatosabb élmény volt. Valahol a Balaton mellett láttam meg a napvilágot, hányatott sorsú, elhanyagolt kutyaként tengettem az életem!Aztán egy nap egyszer csak az utcán találtam magam, és menekültem az emberek elől, akik nem tudtam, mit akarnak tőlem. Végül csak horogra kerültem, soványan, kopottan, piszkosan, és a Westie Rescue vett szárnyai alá, ahol életemben először puha ágyban alhattam, rendszeresen enni kaphattam. Miután kicsit összeszedtem magam, kb 3 héttel ezelőtt, Gábor barátom szólt, készüljek, mert ideiglenesen gazdihoz cuccolok. Nem igazán értettem, ez pontosan mit jelent, de elmagyarázta, egy kedves fiatal pár egy középkorú, morgolódós Westie fiúval befogadnak, és ha jól viselkedek, a családjukhoz tartozhatok. Család… mit jelenthet ez a szó? Hallásra kellemes, szívet melengető volt, érdeklődve vártam, mi fog történni.Egy vasárnapi nap útra keltünk, és megérkeztünk egy olyan helyre, amelyhez hasonlót még életemben nem láttam. Magas házak kis ablakokkal, rengeteg parkoló autó, sok ember. Mi lesz ebből? Az új gazdiék bemutatták az új tesómat, Benit. Érdeklődve szaglásztuk egymást, első szimatra semmi kivetnivalót nem leltem a fess legényben. Gábor barátomtól kissé nehéz volt az elválás, de a finom falatok feledtették kissé. Az első napok azzal teltek, hogy megpróbáltam Benivel kialakítani a szerintem egyetlen elfogadható falka sorrendet, mely szerint Beni haladéktalanul átadja nekem a saját jutijait, átadja a kanapén a legjobb helyet, és egyáltalán, lesi minden kívánságomat. Ez nem egészen így sült el, Beni az első próbálkozásaimat még jóindulatúan tolerálta, de kis idő múlva felborzolt szőrrel az összes fogát hangosan csattogtatva megmutatta, hol is van a helyem. Nem abból a fából faragott vidéki lány vagyok, aki ezt hagyja, egy ideig kerülgettük egymást, aztán kiegyeztünk döntetlenben, ami végülis nagyon jól bevált.ClauAnyu és NorbiApu megengedik, hogy az ágyukba aludjak, sok finomsággal kényeztetnek, és elhatározták, dehogy adnak vissza Gábornak, most már velük maradok mindig. Holnap karácsony, nagyon kíváncsi vagyok rá, Beni szerint ezeken a napokon különösen sok juti esik le, és további finom falat. Aji is szokott lenni. Mira vagyok, egy gyönyörű, erős, fiatal Westie kutyalány. Most már értem, mi a család, ahol szeretnek, és törődnek velem akkor is, ha rossz voltam.

2019.02.10.

Adósok voltunk még Myra gazdis fotójával! Látszik, hogy szuper családra lelt. Kívánunk sok boldog évet együtt. ?