Sanyi - gazdis

Sanyi – gazdis

Helló-belló,

Sanyika vagyok… Izomszagú Casanova. No, de nem esek ám rögtön szerelembe, szeretem kéretni magam. Ha szintet léptél és szeretlek, akkor elárasztalak csókjaimmal, de szigorúan csak 12 év fölött, ugyanis a gyerekekért nem rajongok.
Nagyjából tudok már sétálni, Kezdetben elég nehéz volt kilökni a komfortzónámból, hiszen igen csak betoji kis krapek vagyok. Kicsit félek a férfiaktól, új emberektől, helyzetektől hangoktól, de ha kicsit is bízom benned, akkor elég egy mosoly, egy pár kedves szó és megszűnt a probléma.
Amióta a WRH-nál vagyok, rengeteget fejlődtem és már nem vagyok annyira vadember, de szükségem lenne a kölcsönös bizalmon túl, egy következetes gazdira, mivel idianyám szerint ideje, hogy odébb álljak.
Bírnám, ha a kedves leendőm végtelen „hasi simivel”, kajával és szerettel árasztana el, illetve azt is, ha egy belevaló kis tesóm is lenne. A többi kutyával is rendkívül jó a kapcsolatom, senkivel sem vagyok kekec. 9 éves vagyok és most kezdtem el igazábol instant kölyökkutya lenni. Idiék motyorásznak valami majdnem szobatisztaságról is.
Legyen kezdetben elég bájos vigyorom és, ha úgy gondolod, akkor kérd meg valamelyik kedves asszisztensemet egy randi leszervezésére.

Bemutatkozó leveleket a gazdi@wrh.hu email címre várunk.

Sziasztok, Sanyi vagyok, de a barátaimnak csak Sanyciii!
Eddig fedező kan voltam egy szapitelepen, úgyhogy higgyétek el nyugodtan, hogy volt már egy pár csajjal dolgom.
Mivel nyolc éves vagyok, és egy alvás alkalmával eltűntek a sokat látott ékszereim a lábaim közül, igy most már inkább családi kedvenc szeretnék lenni.
Más kutyákkal jól kijövök, viszont az emberektől elégé tartok, pláne, ha férfiről van szó, úgy emlékszem van egy két rossz élményem velük kapcsolatban.
Megijedek, ha pórázt raknak rám, ezeken a dolgokon még dolgozni kell.
A hétvégén ideiglenes befogadókhoz fogok költözni, akiknél állítólag meg fogom tanulni. hogy az emberi érintésre, és a pórázon való sétálásra miért is van szükség, és miért nem kell minden jó szagú dolgot azonnal meglocsolni.

Drukkoljatok, hogy legalább annyira jól menjen, minta a csajozás. 😉

Támogasd te is Sanyi felépülését! Sok kicsi sokra megy!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: Sanyi
PayPal: adomany@wrh.hu