Cüri - gazdis

Cüri – gazdis

Nézzétek csak ki akadt a horgunkra! Ha valamelyikőtök szeretne egy Carn terrier keveréket, akkor Ő az! Aki pedig nem, akkor is Ő az! Ha pedig Corgi keveréket szeretnél annak is jó lehet. Tehát Ő egy igazi aduász, mindebből van egy kicsi benne, szeretethiányból pedig a legtöbb. Gazdája már tavaly nyáron elhunyt, azóta egyedül tengette életét az üres házban, természetesen a kosztról gondoskodtak az örökösök. Sokáig próbálkoztak új gazdit keresni neki, illetve különböző állatvédelmi szervezetek segítséget kérni, de nem jártak sikerrel. Hát és már megint a mi vaj szívünk… Cürinek hívják az uraságot, hát és már mi tagadás tíz plusszos, de nem veszed rajta észre. Egészséges, szívféreg tesztje negatív, ahogy mondani szoktuk igazi mix, kinek még a villám sem árt meg. Kedves, emberközpontú, szobatiszta igazi kis társ. Hamarosan átesik az ivartalanításon, és gyorsan új családot szeretnénk találni neki, hiszen Ő sem lesz már fiatalabb.

2020.04.02.

Cüri tegnap átesett az ivartalanításon, és egy csúnya szemölcsöt is eltávolítottak róla.

2020.07.02.

Van nekünk egy gyönyörűséges WRH Cürink. ?12 éves örökifjú. Labdázik, kötelet rágcsál és szeret sétálni. Igaz, hogy westiet nyomokban sem tartalmaz viszont a szíve igazi szösz szív. ❤️Aranyos, barátságos és nagyon vágyik már egy igazi gazdira. Gazdájánál kinti kutyusként élt, de szépen viselkedik már lakásban. Szobatiszta, nem rombol viszont elpakolja a szennyest ?. Keressük neki azt az álomgazdit aki megossza vele a lakását és aki mellett boldogan élheti le hátralevő éveit.

2020.09.02.

Igen…igen és igeeeen! Letelt a 2 hét próbaidő és mától Cüri gazdis!? Annyira drukkoltunk ennek a szeretetgombócnak, hogy kakukktojás létére végre érte is eljöjjön a nagy Ő. A kertből és az utóbbi év magányából igazi lakás kutyus lett sok sétával, csavargással és rengeteg szeretettel. Gazdijának ő az első négylábú társa és őszinte rajongással szeretik már most egymást. Cüri mágnesként követi és csóvál minden reggel. A legjobb helyre tetted be a popódat drága Cüri! ❤️Legyetek boldogok még nagyon sokáig!

2021.01.05.

Cüri gazdis élete ❤️Tavaly került gondozásunkban egy bájos fiúcska, aki gazdája halála után hosszú ideig egyedül élt az üres házban. Csodálatos kis kutya volt, de Westiet nyomokban sem tartalmazott, ezért picit nehezebben találtuk meg neki az Igazit. Aztán jött Magdi és itt mindkettőjük élete hatalmas fordulatot vett. Ezt a kis beszámolót Tőle kaptuk. Olvassátok szeretettel és lehet pityogni!!! Néhány hónapja annak, hogy Köri a családom tagja.Életem eddig legjobb döntése, hogy Őt választottam, illetve boldogság, hogy Ő pedig engem. Ezen néhány hónap alatt volt, hogy összebújva aludtunk napokat a földön, vigasztalt, volt, hogy én vigasztaltam, sírtunk, nevettünk, hibáztam, hibázott, de mindig megbocsájtunk egymásnak, mert a szeretet összeköt minket.Imádom, amikor ébredéskor nyújtózkodik, amikor izgatottan várja a sétát, amikor mérhetetlen boldogságot látok a szemében akkor is, amikor én nem is gondolnám.Folyamatosan tanulok Tőle és úgy érzem általa jobb emberré válok.Soha nem fogom elfelejteni, amikor Anita azt mondta nekem “meleg szívvel ajánlom Körit neked”. Már értem, hogy miért, hisz ez a kis jószág számomra a világ ❤️

2021.12.12.

Cüri – gazdis bejelentkezése ? Hatalmas boldogság, amikor egy olyan mentettünkről kapunk jó híreket, akinek nehezebben találtunk családot.Most gazdija, Magdi osztotta meg velünk érzéseit a kis senior keverékről: Mit is írhatnék arról , hogy mit érzek akkor, ha ezt a szót hallom, Köri….Egy szóval annyit, hogy IMÁDOM, több szóval pedig sorolhatnám, hogy mennyi ügyes dolgot tud csinálni már ( a zebránál megáll, a séta után türelmesen várja a finom falatokat, egy tekintetemből tudja mit érzek,…) de számomra a legfontosabb, hogy van nekem és szebbé teszi a mindennapjaimat.A legkedvesebb történés, ami kb egy hete történt, hogy lefeküdtem csendben mellé a földre és a fejemhez tette a fejét… lélegzet-visszafojtva feküdtem, hogy ne múljon el a pillanat, de sajnos elmúlt. De ez volt az a pillanat, amikor mélységében érzetem, hogy közel vagyok a szívéhez, a szívének annak a szegletébe, ahova senkit nem enged be ….❤️?❤️