Szöszke - gazdis

Szöszke – gazdis

Győr közelében két település között a kocsiból rakták ki ezt a kedves kb 1,5 éves lánykát. Szerencsére az utána jövő autó felvette, és mivel nyomokban Westiet tartalmaz, robogtunk is érte, hogy átvegyük a gondozásunkba. Természetesen chip nincs benne, de jobb is így! Átesett az orvosi vizsgálatokon és szerencsére teljesen egészséges. Ivartalanítása is megtörtént már.
Egy igazi kölyök lelkű energiabomba. Fut, szalad, játszik és mindennek örül.  Közvetlen, barátságos emberrel és más kutyákkal is. Pórázon szépen sétál, szobatiszta. Aktív, kutyaiskolára nyitott gazdit keresünk neki, aki Szöszkével közösen képzeli el a szabadidejét.

2020.03.16.

A nevem Wrh Szöszke. Kb másféléves teljesen egészséges kislány vagyok. Az hogy szép és cuki az egyértelmű,de még nagyon kölyök is. Eddig nem foglalkoztak velem így most rengeteget kell tanulnom. Nekem még minden játék. A cipő,a labda, az etetőtál és Idiék idegei. Mindennel IS tudok játszani de fontos hogy megtanuljam mivel nem szabad. Tele vagyok energiával. Állandóan rohanok, hempergek, játékra hívom a többi kutyust. Néha túlzottan is rámenős vagyok. Idiék azt mondták hogyha összeszoktunk muszáj lesz iskolába mennem. Neked pedig nagyon határozottnak kell lenned velem, hogy tudjam hol vannak azok a határok ameddig elmehetek. A nevemre már hallgatok, tudok szépen ülni (kunyizni),szobatiszta vagyok de azt hogy hogyan kell lakásban viselkedni illetve szépen sétálni pórázon azt még tanulom. Jó lenne ha sokat tanítanál és nagyokat sétálnánk, kirándulnánk. Annak is örülnék ha lenne egy kis kert és egy olyan kutya tesóm aki bírja a sok játékot. Ha egymásra találunk, nagyon boldog éveket tölthetünk együtt.

2020.04.01.

Jó reggelt WRH rajongók!Kezdjük ezt a hűvös, ámde napos szerdát egy jó hírrel. ☺️Szöszke ugyanis gazdára lelt. ?Amint beköltözött ideiglenes befogadója otthonába, mindenkit levett a lábáról. Pedig Andit nem könnyű levenni a lábáról olyan nagyon gyorsan. ?‍♀️Szöszke némileg megszeppent nagy tesója méreteitől, de ez nem tartott sokáig, mára már kiskifli-nagykifliben alszanak és állandóan játszanak. ? Éjjel és nappal. ?Várjuk majd az agilitys fotókat Andi, nem úszod meg, hogy ne csatlakozz a szösz-akela csapathoz ezzel a kis ugribugrival. ?Nagyon sok boldogságot kívánunk! ?