Nózi - gazdis

Nózi – gazdis

Üdvözlünk a fedélzeten Nózi! Nózi alig múlt két éves, és sajnos máris igen erősen allergiás valamire. Családja nem tudta biztosítani neki a gyógyulásához szükséges körülményeket, ezért kértek a segítségünket. Bőre, füle igen rossz állapotban van, megkezdtük a monodiétás táplálását, fürdetését, fülei kezelését. Ő sem lesz egy egyszerű menet, de mindent megteszünk, hogy mihamarabb behúzhassuk az újabb hegylakós csodát!

2021.01.06.

Ez a fiatal kislegény allergiás tünetei miatt került gondozásunkba, családi lemondás áldozataként. A nálunk töltött 2,5 hónap alatt, TDN utasításainak megfelelően, a gyógyszereknek és a gondos ápolásnak köszönhetően hatalmas változáson ment keresztül. Bőre szépen javult, szőre is nőni kezdett, így ivartalanítása is megtörténhetett.Az allergia gyógyszereket valószínűleg továbbra is folyamatosan szednie kell majd.Nózi azonban egy 3 éves, csuda vidám, energikus és okos kutya, aki a kicsi gyerekeket is szereti, pórázon és autóban szépen viselkedik. Szívesen tanulna leendő gazdijával egy kutyasuli keretei között, ahol kellő agyi és testi lefárasztást kaphatna. Jelenleg kutyatársakkal él, velük is remekül kijön.Ha szeretnél egy igazán mókás társat és tudod vállalni az allergiája miatti plusz odafigyelést, írj részletes bemutatkozó levelet a gazdi@wrh.hu címre !

2021.02.03.

smét van egy jó hírünk! ? Nózi súlyos allergiás tünetekkel került gondozásunkba. A nálunk eltöltött 3 hónap alatt, TDN és ideiglenes anyukája gondoskodásának köszönhetően egészségileg hatalmas változáson ment keresztül. Csodás bundában várta, hogy neki is legyen igazi családja.Bernadett és Gábor nem régen veszítették el idős westie-jüket, de meg látták Nózit és egyből úgy érezték, hogy szeretnék megismerni. Megtörtént a találkozó, ahol az energikus, vidám, kedves és okos fiúcska elvarázsolta őket. Elfogadták allergiás problémáit és az ezzel járó plusz költségeket. Érezték, hogy egy teljesen új színt hozhat a családjukba, ez a „7,5 kg csupa szeretet”. Költözésének semmilyen akadályát nem láttuk, így Nózi a hétvégén már új otthonában élvezhette a saját gazdik gondoskodását. ? Micsoda véletlen, kiderült, hogy Nózi és Bernadett egy napon ünneplik a szülinapjukat!Köszönjük, hogy Őt választottátok, boldog közös életet kívánunk! ❤️

2021.07.06.

Nózi bejelentkezik:Íme, egy újabb súlyosan allergiás volt mentettünk, akinél a gazdiktól kapott képeket elnézve mára már nyoma sincs a sok szenvedésnek.A gondos odafigyelésüknek hála, Nózi remek formában van, gyönyörű a bundája, kifogyhatatlan energiával pörög, sétál és labdázik, reggelente határozottan tudatja gazdáival, hogy induljon már el a nap ?Ha sikerül lemeríteni végre az elemeket, Nózi imád a párna és takarórengetegbe süppedni.E mellé egy végtelenül ragaszkodó, bújós, gyerekbarát kutya, akiért az egész családja rajong.Bernadett és Gábor ilyen szőrmókról álmodtak !?