Vila - gazdis

Vila – gazdis

A napokban megérkezett hozzánk WRH Vila, Tündér kisasszonyunk is ?‍♀️. 6 évig tengette kis életét egy szlovák szaporítónál. Szerencsére testileg semmi problémát nem talált nála Timi dokinéni, de a kis lelke még gyógyulásra vár.? Egyenlőre retteg, de megtanítjuk neki, hogy az emberi kéz simogatás miatt nyúl felé és családban élni csuda jó dolog. Tanulunk pórázon sétálni és hogy a kis- és nagy dolognak sokkal jobban örülünk az utcán mint a lakásban. ?
Januárban vár rá az ivartalanítás, a lelkét is egyengetjük még, aztán válik gazdikeresővé. Addig is kövessétek fejlődését itt a Fb-n.

2021.01.18.

Félénk, csendes Tündérkénk is megkezdte gazdis életét. Még Karácsonykor megtörtént az ismerkedés, azóta a gazdik hatalmas izgatottsággal várták és készültek az érkezésére.Az ivartalanítás megpróbáltatásait és a varratszedést is a Tőle megszokott békességgel viselte, már nem volt akadálya a költözésének.Otthonában szeretettel, türelemmel fogadták.József és Lívia mindent megtesznek, hogy bizalmába férkőzzenek és érzékeny kis lénye gyorsan megszokjon mindent, amit eddig nélkülöznie kellett.Hatalmas segítséget jelent majd a nevelésében lányuk, aki széleskörű kutyás szakmai tapasztalattal rendelkezik.Könnyes búcsút vettünk Tőle, nagyon szívünkhöz nőtt?Köszönjük, hogy a kicsilányt választottátok ! Boldog közös életet kívánunk !