Pizsi - gazdis

Pizsi – gazdis

Itt egy újabb kicsilány, Pizsi !Karcagi szaporítós kutyusunkról sajnos az elsődleges orvosi vizsgálat soránkiderült, hogy szívférges és bőrférges is. Fülei gombásak.Kezelése elkezdődött, de a hamarosan esedékes szívultrahang fogja biztosan megmutatni a betegsége állapotát. Ettől függően folytatódik a gyógykezelése.Ideiglenes családjánál elkezdődött az igazi élete, fiatal korának megfelelő mozgás,séta, játék, szeretet és gondoskodás ?Támogasd te is Pizsi felépülését! Sok kicsi sokra megy! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: Pizsi PayPal: adomany@wrh.hu

2021.04.05.

Mivel a szívultrahang vizsgálat nála 2 kifejlett férget is mutatott a tüdőartériában, TDN kidolgozta a kezelésének pontos menetét. Megkezdődött az antibiotikumos kezelése, majd utána az injekció kúra vár még erre a bájos kislányra. Drukkoljatok Neki!!! Ez most egy veszélyesebb időszak, komoly odafigyelést és korlátozásokat jelent, de gazdijelöltje mindenben együttműködik, a doktornéni utasításait szigorúan betartja. Pizsi eközben Holly pajtija rajongását élvezi.

2021.05.19.

Pizsi rehabilitációja fontos ponthoz érkezett.Ő az a kislány, akinél sajnos kifejlett férgeket is mutatott a szívultrahang. TDN által meghatározott antibiotikumos előkezelése lezajlott, a héten pedig megkapta a férgek fokozatos elpusztítását célzó injekciókat. Ez egy igen komoly kezelés, izgatott várakozás időszaka következik.A beavatkozásokat ügyesen viselte, otthonában pedig egyetlen dolga van most, pihenni. A következő hetekben szigorú mozgáskorlátozás érvényes rá, csak egészségügyi sétára mehet és fokozott figyelmet kíván. Gazdijelöltje azonban maximálisan betartja a doktornéni előírásait, teljes nyugalmat biztosít számára, amiben Holly tesó is tökéletesen partner. Nem erőszakos, megszimatolja, puszilgatja és hagyja pihenni Pizsit, szóval Ő is minden tőle telhetőt megtesz a gyógyulás érdekében.?Reméljük hamarosan ismét önfeledten játszhat a két kiscsaj és néhány hónap múlva nagyokat túrázhatnak végre Izával!

2021.07.07.

Ismét túl vagyunk egy szakaszon Pizsi rehabilitációjában.Májusban már megkapta a kifejlett férgek elpusztítását célzó injekciókat, ezután TDN által előirt gyógyszeres utókezelése is lezajlott.Nehéz időszak volt ez, mivel csak minimális séták és mozgás, sok pihenés és nyugalom volt előírva számára.Iza gazdi mindent elkövetett a kislány maximális gyógyulása érdekében és még Holly tesó is partner volt benne.Modjuk Ő már nagyon várta, hogy önfeledten bírkózhassanak, szaladgálhassanak újra.Ugye látszik a képeken, mennyire szeretik egymást ! Pizsi napról-napra aktívabb, már órákig képesek finoman játszani egymással és már csak a nagy hőség miatt kényszerülnek egész nap a hüvös lakásban pihenni ?De amint mérséklődik a meleg, a két kislány is iskolás lesz ám !Ügyesesek legyetek !

2021.11.07.

Régen jelentkeztünk aktuális hírrel a kislányról, aminek egyetlen oka, hogy ez a várakozás időszaka volt.Szívféreg kezelésében, a leletek alapján TDN az injekciós kezelés mellett döntött.Nyár elején megtörtént a komoly beavatkozás, innentől pedig izgalommal vártuk a kontroll napját.Pizsi ma gazdijával meglátogatta a doktornénit, ahol mindenki legnagyobb örömére negatív teszteredményt produkált ?Hatalmas lépés ez, hiszen így már csak az ivartalanítás választja el a végleges gazdisodástól.Iza és Holly tesó is nagy szerepet játszottak az elért eredményben, hiszen a doktornéni utasításait szigorúan betartva, türelemmel, megannyi korlátozással csinálták végig ezt a jó néhány hónapot Hajrá Pizsi, már nem sok van hátra !

2021.12.09.

Már több mint egy éve került gondozásunkba a picilány. Mindenekelőtt szívféreg kezelését kellett sikeresen lezárni ahhoz, hogy sor kerülhessen az ivartalanítására.Végre Pizsi-vel is befordultunk a célegyenesbe, hiszen a héten megtörtént a műtétje.Előtte megvált szoknyás bundájától, gazdijelöltje pedig izgalommal várta a nagy napot.Szerencsére minden rendben volt a kórházban. Holly tesója nagyon várta újra haza, okos kutyaként nem piszkálja, hagyja pihenni Pizsit, akinek most ez a legfontosabb az elkövetkező napokban.Gyors gyógyulást, Iza és Holly vigyáznak Rád ?

2022.01.11.

Mivel Ő szívférges kutyusként kerül hozzánk, több mint 1 éves rehabilitáción vagyunk túl, sikeresen!Ehhez azonban szükség volt TDN szakértelmére, az ideiglenes gazdik következetes nevelésére az első 3 hónapban, amivel Pizsit elindították a gazdis élet felé és Iza kitartó, türelmes együttműködésére.Gyógyulása után az ivartalanítás, a rövidke lábadozás oly gyorsan eltelt és megtörténhetett a várva-várt szerződésírás!És persze Holly tesó is kellett, aki felpezsdítette Pizsit, rengeteget tanított a kicsilánynak.Bár eleinte nem volt biztos, hogy sikerül összehangolódni, de elindulva az úton a kitartás meghozta a gyümölcsét.Pizsi akkor még nagyon más volt, de egyre bátrabb lett, elfogadta a közeledést, mára úgy játszanak, birkóznak egymással, ahogy két fiatal kutyához illik.Az emberek irányába is teljesen kinyílt és Izával elképesztően bújós lett.Ők már így egy család? amihez nagyon sok boldogságot kívánunk !