Bencus - R.I.P.

Bencus – R.I.P.

Bencus árván maradt, mert a család minden tagja meghalt, a rokonok pedig nem élnek az országban. Egy év tengődés után nemmindennapi módon került a gondozásunkba, köszönet érte az állatbarát közvetítőknek.11-éves egészséges, kedves fiú kutyus. Szívféreg tesztje negatív lett, laborja rendben van, igy át is eshetett az ivartalanításon. Főnyeremény mivoltját az is alátámasztja, hogy pillanatok alatt akadt egy szuper gazdijelentkező, akit azonnal el is varázsolt. igy már együtt aranyozzák be egymás mindennapjait.Legyetek sokáig nagyon-nagyon boldogok!

2021.10.05.

Bencus jelentkezik ? Gyönyörű képek egy idősebb kutyusról, aki végre újra boldogan él és mosolyog !Árván maradt, majd hoszabb tengődés után került a WRH-hoz. Bea, első kutyusaként választotta Bencét és ezt azóta is a legjobb döntésének tartja.Ahogy Ő mondja: “Bence egy 11 éves kölyökkutya, nála jobb kutyám nem is lehetne. Szófogadó, türelmes, szereti nézni a kacsákat, labdázik, buborékokat kerget, kutyasuliba járni imád, indult a nyuszifutamon”Szóval csodás életük van ?

2022.03.28.

Ismét egy nagyon kedves és szerethető mentett kutyánktól kell búcsúznunk. Pénteken kaptunk a borzalmas hírt, hogy Bencus elment. ? Ez a legrosszabb amit történhetett. Bencus 11 évesen maradt árván, így került a gondozásunkba tavaly év elején. Mivel egy nagyon, kedves, szerethető kutyus volt, nagyon gyorsan rátaláltunk az új, és csodás gazdájára, Beára. ? Első látásra megszerették egymást és már költözött is Bencus az új otthonába. Az elmúlt egy évben minden percet együtt töltöttek, a home office segítsével és igazi társakká váltak. Együtt nézték a kacsákat, Bencus nagyon szerette őket, játszottak, sétáltak esténként szorosan összebújva aludtak. Sajnos ennek csodának vége lett, amikor a porckorongja miatti kontrollvizsgálaton kiderült, hogy nagy a baj mert nyirokcsomó rákja van, ami nagyon agresszív és már a műtét sem segít.?Ezek után már minden olyan gyorsan történt, nem lehetett megmenti és Beának élete eddig legnehezebb döntését kellett meghoznia. El kellett engednie a világ legjobb társát és most csak fájdalom és az üresség maradt utána. Mélyen együtt érzünk Beával, reméljük, hogy az eltelt egy év csodás emlékei majd enyhítik a fájdalmát amit Bencus elvesztése miatt érez most.????