Duffy - R.I.P.

Duffy – R.I.P.

Duffival az új élet felé….Ő a Zalaegerszegen szilveszterkor elszökött Westie, akit a Zalai Civil Állatvédők segítségével vettünk a gondozásunkba.További hírekkel is szolgálunk majd róla.A teljesség igényével a története: A kutyát a Civil Állatvédők Zalai Egyesületének adta át a gazdi (lemondott róla, tőlünk pedig a WRH gondozásukba vette át, szinte azonnal- köszönjük ❤ ), mivel szeretné,ha a továbbiakban a kutya olyan családban élhetne,ahol családtagként tudják befogadni. Ők belátták,hogy nem tudják számára biztosítani ezt a körülményt, életet, lehet még jó pár boldog éve, ahogy Duffi amúgy élt régebben, míg a gazdája nem halt meg. A család többi tagja nem tudott a kutya befogadására berendezkedni, de nem váltak meg tőle, viszont igen, sajnos idősebb korában kint élt az udvaron ? (emiatt történt a szilveszteri “ijedtében elszökött” eset, és emiatt került a figyelmünk középpontjába a kutya. örülök,hogy szerencsésen végződött a történet, és épségben megkerült a kutyus) Én személy szerint köszönöm szépen, hogy ezt az esélyt megkaphatta Duffi. Köszönjük,hogy átvettétek, és családba kerülhet, teljes értékű tagként. Légy boldog Duffika ❤

2021.01.23.

Duffy családi háttérrel rendelkező 11éves úriember. A Zalai Civil Állatvédők adták át a gondozásunkba, hogy hátralevő életére szerető családhoz jutassuk. Egészségi állapota korának megfelelő, szivfeg negatív. Ideglenes befogadója pár nap alatt annyira beleszeretett, így máris jelezte felénk, hogy szeretnék, hogy a családjuk része maradjon.

2021.04.07.

A mi kisöregünk is lassan a rehabilitációja végéhez ér.Labor leletei javultak, a héten pedig egy fogászati beavatkozáson járt. Ez kicsit megviselte, de gondoskodó kezekben van. Ideiglenes befogadói, akik egyben leendő családja ? naponta felfedezik Vele a Városligetet és gyakran kirándulnak. Ha pedig elfárad ez a kis mókamester, cipelteti magát ?

2021.04.23.

Az idős fiúcska még az év első napjaiban érkezett a WRH-hoz. Ideiglenes családjában kezdettől fogva tökéletesen viselkedett, így nem csoda, hogy Erikáék azonnal beleszerettek és már nem csak a rehabilitációban gondolkodtak.?Amíg lassan rendeződtek egészségügyi problémái, egy igazi városi vagány vált belőle. Városliget, Margitsziget, Belváros, náluk mindennapos programok. A futtatókban mindenki csodálja, hogy 12 évesen milyen ügyesen és szívesen használja az akadálypályát, mennyire kedvesen viselkedik a többi kutyával. A családtagokhoz elképesztően ragaszkodik, keresi a közelségüket és nagyon boldog, hogy Velük élhet. Mivel gazdijelöltjei nagy figyelmet fordítottak táplálkozására is, a kezdeti túlsúlyából 2,5 kg-ot sikerült leadnia és TDN-vel konzultálva, táplálék kiegészítőkkel is fokozták vitalitását. Ki mondaná meg a képről, hogy Duffy mennyi idős ??A napokban az Ő státuszát is véglegesíthettük, így egy újabb idős kutyusunk lett gazdis! ? Kívánunk még sok szép évet, együtt, boldogságban! ❤

2024.04.24.

Sziasztok! Ma hajnalba Duffyka a karomba átköltözött a többi kis csillag közé! Most aprilisba töltötte a 15. évet velünk! Köszönönöm nektek!💔🥲 Duffy búcsúztatására 🖤🙏🏻 ( 2009 április-2024 április 24) Elmegyek, jó gazdám, várnak már engem, csak ne fájna nagyon itt hagynom téged. Messzire indulok, vissza sosem térek, kis tálkámba enni ezután nem kérek. Gondolj szeretettel közös sétáinkra, egyedül eltöltött, meghitt óráinkra. Talán semmi nem lesz, ahová én megyek, rátok emlékezni vajon képes leszek? Nem fáj a gondolat, útra készen állok, ettől az élettől én már mit sem várok. Egyet kérek tőled, őrizz meg szívedben, maradjak meg mindig szép emlékeidben!