Syksy - gazdis

Syksy – gazdis

4 év körüli szaporítós háttérrel rendelkező szuka kutyus. Szívféreg tesztje negatív. Hátán allergiára utaló szőrhiányos terület található. Általános állapota rendben van, kivéve a fülét, na az gáz! Mindkét fülének külső hallójáratán a bőr kipirult, duzzanatos növedékekkel van tele, a hallójárat mélyén nagy mennyiségű gennyes váladék található. Mindkét fülét műteni kell, sajnos nagyon sanszos, hogy nem fogjuk tudni megmenteni a hallását.

2021.04.06.

A szaporítós négyesünk legfélénkebb és legrosszabb állapotú kislánya. Első fülműtétjén komplikációk nélkül túl vagyunk, TDN-nél a varratszedésen úgy viselkedett, mint egy kisangyal? Hősiesen viseli a megpróbáltatásokat, együttműködő, igazán jó kutya. Sajnos nála ez csak részeredmény, hiszen hamarosan belevágunk a másik fülének műtétjébe is. Olyan jó volna gyorsan megszabadítani Őt ezektől a kellemetlenségeitől, hogy aztán az ivartalanítása után elkezdhessünk végre a gazdikeresésben gondolkozni!

2021.05.17.

Ez év elején 4 szaporítós kislány érkezett hozzánk. Közülük Syksy volt a legrosszabb állapotban. Teljesen beszűkült hallójáratai miatt mindkét fülét műteni kellett. Mivel ez két komoly műtét és a lábadozás időszaka is hosszabb, valamint ivartalanítás is várt még rá, rehabilitációja mostanra ért a végére. A műtétek megpróbáltatásait, a fájdalmakat, a sok-sok hét tölcsérviselést olyan végtelen türelemmel, hiszti nélkül viselte ez a kislány, hogy az maga a csoda.?Ehhez társult Nála, hogy a pórázt egyáltalán nem viselte eleinte, az utcán ledermedés és riadt menekülés váltották egymást. Ideiglenes befogadóinak, kitartó és türelmes munkával sikerült bizonytalanságát és félelmeit eloszlatni. A rengeteg környezeti inger hatására bátrabb lett, lelkileg is megerősödött, már boldogan sétál, érdeklődik, örül az embereknek és ezekben még hallásának elvesztése sem vetette vissza.Syksy egy végtelenül jó lelkű, más kutyákkal békés, emberhez ragaszkodó kislány, aki folyamatosan fészkelődve, mindent elkövet, hogy a legszorosabb kontaktba kerülhessen. Így nem is csoda, hogy ideiglenes szüleiben napról-napra erősödött az érzés, hogy Syksy mancsait nem szeretnék elengedni.Hatalmas örömmel mondtunk igent, hiszen Noémi és Péter maximálisan gondozták a nehéz időszakokban, bizonyították emberségüket, azzal hogy egy hallássérült kutyust akarnak örökbe fogadni és mostanra komoly szerelem alakult ki köztük.Legyetek boldogok ezzel a kis csodával!?

2021.07.09.

Különös öröm számunkra, mikor egy olyan mentettünkről kapunk jó híreket, aki amúgy jelentős hátrányból indult.Syksy rettenetes állapotú fülekkel érkezett hozzánk, amit Csilla doktornéni műtétekkel tett rendbe, azonban hallása már nem volt megmenhető.A kezdetben igen félős kislány mára a gazdijainál hatalmasat változott: boldogan sétál, nyoma sincs a bátortalanságának, sokat bolondozik, gazdijai mindenhová magukkal viszik és az emberek csodájára járnak.Ez nem meglepő, hiszen elbűvölő személyiségű kutya ?Mivel Ő nem hall, megrendelték számára a rezgő nyakörvet és elkezdik a speciális tanítását egy kutyaiskolában.Köszönjük a gazdiknak, hogy boldog és teljes életet biztosítanak Syksynek.