Kesa - gazdis

Kesa – gazdis

“Sziasztok! Szaporítós múlttal érkeztem a WRH-hoz, bár ez nem látszik rajtam. Gyönyörű bundámmal és állandó csóválással mindenkit elbűvölök. A nevemre: Kesa (nyár) néha már hallgatok, pár nap alatt szobatiszta lettem, és az ideiglenes kutyatesómmal, Sunnyval dupla pórázon szépen sétálok. Sunny engedi, hogy én is rágcsáljam a játékait, és ha megijedek valamitől azt is eltűri, hogy befeküdjek mellé. Csak egy gond van velem, hogy nem nagyon szeretek enni… legalábbis a száraztáp nem jön be, bezzeg a májkrémmel simán bevettem a féreghajtót!”Ez a tüneményes kicsilány, a tüzelés lezajlása után átesik az ivartalanításon és költözhet is családjához, akik már hatalmas izgalommal várják érkezését. Kisgazdija a találkozóra elhozta neki egyik maciját?.Addig is ideiglenes anyukája tanítgatja a valódi élet rejtelmeire.

2021.04.12.

A januárban érkezett 4 szaporítós kislány közül az Ő műtétje kicsit elhúzódott, mert meg kellett várnunk, amíg a tüzelése lezajlik, majd szervezete visszaáll nyugalmi fázisba. Ezalatt ideiglenes befogadói tanították Neki az emberrel és kutyatársakkal együttélés szabályait, segítették fejlődését az egészséges önbizalom irányába. Kesa egy apró, törékeny kutyalány, teli kedvességgel és bizonytalansággal. De elindult az úton, gazdijelöltjei pedig feszült izgalommal és minden téren felkészülve várják, hogy végre otthonukban üdvözölhessék Őt és folytatni tudják a kislány tanítását. Ivartalanítása alkalmával mindkét hátsó lábáról eltávolították a farkaskörmeit is. A műtét picit megviselte, de hősiesen viseli a megpróbáltatásokat és rehabilitációjából még hátralévő időszakot.

2021.,04.18.

Műtéti sebei szépen begyógyultak, megtörtént a varratszedés, laborértékei is rendeződtek, így útnak indulhattunk vele a családjához, hogy elengedjük az Ő mancsait is.Hosszú várakozás volt ez a gazdiknak, hiszen majd 3 hónapot vártak az első találkozás óta, hogy rehabilitációja véget érjen. Megérkezés után hihetetlen gyorsan belakta otthonát, Barnihoz pedig olyan kedvesen viszonyult, mint ha érezte volna, mennyire várta már a kis szőrös testvérét. A munkanapokon Kesa is dolgozni fog járni gazdájával egy nagy állatfelszerelés áruházba, ahol a rengeteg új inger nagy segítség lesz további fejlődésében. Szeretetben és gondoskodásban pedig bőven lesz része!Ági, köszönjük a türelmedet, a hozzáállásodat és a rengeteg segítséget!Mostantól Ági, Barni és Kesa egy boldog család.?

2021.06.30.

Tavaszi gazdisodása óta óriási fejlődésről kaptunk híreket!A bizonytalan, félős picilányt gazdija elképesztő kitartásának és türelmének köszönhetően, mára teljesen kicserélték.Munkahelyén, az állatfelszerelés áruházban otthonosan mozog, a futtatóban már önfeledten szaladgál, szerzett kutyusbarátokat, kapott egy mentett cicatesót, kisgazdijához Barnihoz minden elképzelést felülmúlva ragaszkodik, egészségügyi problémái megszűntek és még a szekszárdi tv műsorában is szerepelt.?Ági szerint egy igazi álomkutya, aki leírhatatlan boldogságot hozott számukra !?