Muffin 2 - gazdis

Muffin 2 – gazdis

Újabb testvérpárt mentettünk.8 év körüli, Westie és ?talán Shih-tzu keverék lányok, akiket megváltozott életkörülmények miatt adott le családjuk.Muffin már ivartalanul érkezett, de Eper még ivaros. Az első kivizsgáláson TDN, az ultrahang vizsgálat alapján úgy ítélte meg, hogy mielőbb el kell végezni az ivartalanítását, hogy a komolyabb problémák kialakulását elkerüljük.Szerencsére szívféreg tesztjük negatív lett. Kisebb fogászati és fülproblémát leszámítva egészségesek.Ideiglenes befogadójuknál hamar feloldódtak, barátságos, emberközpontú lányok. Időjárástól függetlenül nagyon szeretnek kint lenni a kertben, kezdetben alig akartak bejönni. Egyenlőre tele vannak energiával, ezért sétálni is hatalmas intenzitással indulnak, ezt még tanulniuk kell.De itt jön a lényeg !Mivel eddig Ők mindig együtt éltek, elképesztően ragaszkodnak egymáshoz.Ezért amint gazdikereső státuszba kerülnek, nagyon szeretnénk együtt örökbe adni Őket. Ez ugyan egy picit nehezebb feladatot jelent majd, de már sikerült néhányszor, szóval nem lehetetlen. Drukkoljatok a lányoknak !

2021.11.18.

Egy igazán különleges kis kócos a csapatban !Ő is keverék kutyus, 8 évesen gazdás lemondásból érkezett, testvérével Eper-rel. Egészséges, szívféreg tesztje negatív, a fogászati beavatkozáson túl van és már ivartalanítva került hozzánk.Kettejük közül Ő sokkal békésebb, ez a séták alkalmával is megmutatkozik, ráérősen szaglászik, idegen kutyákkal nem keresi a konfliktust.Kocsiban nem ugrál, lakásban nyugodt, bár éber, de keveset ugat.Muffin nagyon szeret egész nap az ember közelében lenni, jön-megy ideiglenes gazdija nyomában, kedvesen próbál folyamatosan szeretetet gyűjtögetni, de okosan megérti a tiltást is, a felállított szabályokat elfogadja.Igazi csajhoz illően, szeret szépítkezni, a hajszárítót és a fésűt sem tekinti ellenségnek.Igényli a napi foglalkozást, de tele jóindulattal, a környezethez és a gazdihoz alkalmazkodva éli napjait.Nagyon szeretne már saját családhoz költözni !Ha megtetszett ? személyisége, írj részletes bemutatkozó levelet a gazdi@ wrh.hu e-mail címre !

2021.12.07.

Olyan jelentkezőre várunk, aki elfogadja, hogy Ő nem Westie, hanem keverék.Akinek nem probléma, hogy már 8 éves.Aki meglátja kajla füleiben, a kiálló fogacskában, a kócos buksiban a szépséget.Aki megérti, lehet hogy nem fog az első találkozáskor a nyakába ugrani, mert még bizalmatlan.De mivel Muffin gyorsan tud valakihez kötődni, kis türelemmel a kezdeti félénkség elsöprő ragaszkodássá vált át nála.Ezt ideiglenes gazdija naponta átéli és egyszóval, tüneményként jellemzi.Mert békés, nyugodt, napközben olyan szépen el van, hogy észre sem venni.Aztán mikor kedveskedni akar, nekifutásból ugrik a gazdi mellé és majd szét esik örömében.Sétánál ráérős, utazásnál nyugodt, fürdetésnél problémamentes, szobatiszta, szabálykövető, konfliktuskerülő, alkalmazkodó.Egészségügyileg is teljesen rendben van.Mi tudjuk, hogy Muffin álomkutya, de valami nagyon hiányzik az életéből.Milyen szép lenne, ha az ünnepeket már saját gazdija mellett tölthetné!Ha ilyennek képzeled a társat, akivel boldoggá tehetitek egymást

2021.12.23.

Az Ő sorsa is nagyszerűen alakult, a Karácsonyt már saját családban töltheti! Juli meglátta Muffin posztját és azonnal megdobbant a szíve. Aztán a találkozó alkalmával még inkább megszilárdult az elhatározása, hogy nincs az a probléma, ami eltántorítaná ettől a különleges mentettünktől.A mi kis csodakutyánk gyorsan beilleszkedett, pont úgy ahogy ígértük. Friss kozmetika után kaptuk a képeket és a gazdi sorait. Köszönjük hogy Őt választottátok, nagyon boldog közös életet kívánunk! ❤ WRH Szamóca júniusi elvesztése hatalmas űrt hagyott a szívemben ?. Aztán megláttam ezt a Csoda csajt, és tudtam, hogy Ő kell nekem?. Jött, látott, győzött! Bájos, kedves, vidám, szeret és hagyja magát szeretni ?. IMÁDOM ❤️❤️❤️Remekül kijön a 12 éves Havanese Csöpikémmel, az uncsitesókkal WRH Csuporkával és Testvérem, Emese labradorjaival Blue-val és Daisy-vel.???Úgyhogy nálunk Karácsonyra újra kerek a villág?Köszönöm szépen a WRH csapatának Vikinek, Katának, Gábrielnek, Anitának, Zolinak, Timi doktor néninek, és minden ideiglenes gazdinak, hogy ezek a gyönyörűséges SZÖSZÖK, szerető gazdikra találhatnak.Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket ? és kutyusoknak, Gazdiknak Boldog Új Esztendőt Kívánok! ?Szeretettel Juli, Muffin és Csöpike ?