Danny - gazdis

Danny – gazdis

Újabb gazdis háttérrel rendelkező, 13 éves, ivartalan öregúr érkezett.Ideiglenes családja szerint áldott jó kutya, jólnevelt, nyugodt, kutyákkal és emberekkel végtelenül barátságos.Szobatiszta, tökéletesen viselkedik lakásban, sétánál, játéknál pedig korát meghazudtoló aktivitásra képes.Viselkedésileg ugyan problémamentes, de egészségügyileg bőven lesz Vele is tennivalónk?Laborértékeit TDN rendben találta, így elkezdhetjük sorban a nagyobb beavatkozásokat.Fogászat, szemészeti műtét egy szemhéján lévő növedék miatt és komoly fülműtét is vár rá hamarosan.Mivel füle csúnyán gyulladt, Ő most sem hall, de fájdalmaitól is szeretnénk mielőbb megszabadítani.Ehhez az állapothoz már alkalmazkodva, nagyon figyeli az embert, keresi a szemkontaktust, kézjeleket érti, tiltást elfogadja. Danny egy jóságos és bölcs kisöreg, aki amúgy jó kondiban van, ezért reméljük, hogy problémák nélkül fogja a műtéteket átvészelni.Drukkoljatok Danny-nek és kérjük, támogassátok a felépülését! Sok kicsi sokra megy! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: DannyPayPal: adomany@wrh.hu

Van még egy jó hírünk, így év végére !
Ritkán jelentkezik valaki úgy, hogy kifejezetten idős kutyust keres.
Ráadásul remek tapasztalatokkal, hozzáértéssel és még a hátra lévő rehabilitációt is vállalva?
De most ez történt és egy család beleszeretett Dannybe !
Mi tudjuk, hogy Ő tökéletes kutya, nem csoda, hogy a találkozásuk remekül sikerült.
Danny élőben is bizonyíthatta sok jó tulajdonságát, így egyik részről sem volt akadálya, hogy Ő is leendő családjával karácsonyozzon.
Nagy várakozással fogadták és hamar beilleszkedett.
A jövőre sorra kerülő műtétekről természetesen továbbra is beszámolunk majd.
A 15 éves Szury tesóval készült, cuki közös képpel kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt ?

2022.01.06.

Sok drukkot kérünk Danny-nek!Az urfi ma esik át a fülműtéten Csilla doktornéni jóvoltából.A drukkot küldők közül egyhetes holdbéli utazást sorsolunk ki.A programok részét képezi: Találkozás az Egér a Marson című rajzfilm szereplőivel a nyalókafák árnyékában. ???

2022.01.10.

Sikeres fülműtétje után Csilla doktornéni néhány napig még bent tartotta az Állatorvostudományi Egyetemen megfigyelésre, de a hét eleje óta újra gazdijelöltje gondoskodását élvezi. Mivel egyenlőre még nem pislog, szemét folyamatosan csepegtetni kell, de Danny ezt is békésen tűri. A gyógyszereket ügyesen kiválogatja az ételből, ezért kis csellel tudják beadni neki ? Fájdalmai nincsenek, szépen alszik és sétál, jókedvüen próbál játszani, amiben még a tölcsér sem zavarja. Ez remek hír, mert így könyebb lesz a gyógyulás időszakát átvészelni. Néhány hét múlva, még egy szemészeti beavatkozás vár majd a kisöregre.

2022.04.12.

Egy több mint 4 hónapos rehabilitáción vagyunk túl. Fogászat, csúnya gyulladás miatti fülműtét és szövetszaporulat eltávolítás a szemkörnyékről. Ráadásul mindezt vállalva, gazdijelöltje csinálta végig Vele a gyógyulást! Andi széles körű tapasztalatokkal, kimondottan idősebb kutyust keresett, 15 éves törpeschnauzer-je mellé. Ahogy Ő fogalmazott „kész kutyaként érkezett hozzájuk” viselkedésileg, ezért nevelés terén Danny-nek nem volt sok tanulnivalója. Az első hetekben csak a lábtörlőn aludt, aztán megértette, hogy számára is puha fekhelyek biztosítják a kényelmesebb pihenést tesója mellett. Gyorsan beilleszkedett a családba, a gyerekeket nagy pajtinak tekinti, imád labdázni, a két kutya pedig rengeteget tanult egymástól. Mivel Szury sem igazán hall már, a fülműtét után láthatóan segítette, terelgette, navigálta Danny-t🤗. Mostanra teljes az összhang köztük, párhuzamosan csinálnak mindent. Elszánt túrázó családról lévén szó, Danny-nek is alkalma nyílik rengeteget a természetben tartózkodni. Ezt szerencsére korát meghazudtoló egészségi állapota is lehetővé teszi és már súlyán is szépen meglátszik, hiszen fogyott és izmosodott. Természetesen a két idős kutyus tempójában és nagyon odafigyelve rájuk, szépen lassan szoktatták a kirándulásokhoz és mostanra 18 km-es 😲 túrával is büszkélkedhetnek. Nagyon örülünk, hogy végre az Ő neve mellé is odakerülhet a Gazdis státusz és sok boldogságot kívánunk nekik, így együtt 😍 Andi is mindenkit arra bíztat, éljétek át micsoda nagyszerű dolog idős kutyát örökbe fogadni ❤️❤️