Szofi - gazdis

Szofi – gazdis

7 hónaposan érkezett hozzánk, családi hátérrel.Szofi barátságos, érdeklődő kislány, szívesen veszi ha foglalkoznak vele.Tanulja az egyedüllétet, a pórázon egyre ügyesebb, autóban békés és a kozmetikázást is jól viselte.Ideiglenes anyukájának már most a szívébe lopta magát és türelmesen nekiláttak, hogy megtanuljanak mindent, amit egy ilyen korú kutyusnak tudnia kell.Kivizsgálása jelenleg folyamatban van, mert néhány egészségügyi problémának még utána kell járnunk nála.Támogasd Te is Szofi felépülését! Sok kicsi sokra megy! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: SzofiPayPal: adomany@wrh.hu

2022.01.24.

A kis rosszcsont szemészeten járt, ahol átmosták a könnycsatornáját. A doktornéni utasításait követve, az elkövetkező napokban fog kiderülni, hogy szükséges-e újabb szemészeti beavatkozás. Közben elkezdődött a tüzelése is, így az ivartalanításra egyenlőre még nem kerülhet sor. Szofi folyamatosan tanul és okosodik, de igazi kiskamaszhoz illően rosszalkodik, rágcsál mindent. Feszegeti a határait, azonban ideiglenes gazdijai töretlen rajongással szemlélik a kis kajlaságot.

2022.02.21.

A kishercegnő kivizsgálása folytatódott az Állatorvostudományi Egyetemen, ahol megröntgenezték és a csípőjénél szalagproblémát diagnosztizáltak. Egyenlőre műtétre nincs szükség, fájdalmai nincsenek, de fizioterápiára kell járnia, hogy izomzata kellőképpen megerősödjön. Ez hosszabb folyamat lesz, de reméljük ezen a téren is olyan szépen fog fejlődni, ahogy a tanulással. Ideiglenes gazdijai kitartóan tanítgatják, a szobakennel használatát megszokta, csak néhány fekhely és törölköző bánta? Szofi gyorsan beilleszkedett a családba, a kutyapajtikkal vidáman hancúrozik a kertben és nagyon odavannak érte. Köszönjük Ágotának, hogy Őt is igazi csinos kislánnyá varázsolta ? !

2022.03.09.

A kezelések ellenére Szofi szeme folyamatosan, nagy mértékben könnyezett, ezért szemész doktornénink műtéttel megnagyobbította a könnytasakját. Jövő héten újabb kontrollra kerül majd sor, addig 3 féle szemcseppet kap és fokozottan kell vigyázni a szemére. Szerencsére nem próbálja piszkálni és bár a tölcsér nem a barátja, szépen megtűri magán. Ha szemészeti problémája megoldódik, jövő hónapban ivartalanítására is sor kerülhet. Drukkoljatok Neki, mert már nagyon várják a kislányt tavasszal a kutyasuliban ?!

2022.04.06.

A sikeres szemészeti beavatkozást követően és így, hogy a tüzelés után szervezete visszaállt a nyugalmi ciklusba, a kislány is gyorsan túlesett az ivartalanitáson. Műtét után minden rendben Vele, próbálják picit több pihenésre rávenni. Gazdijelöltje egy ideig még fokozott gondot fordít szemkezelésére, valamint speciális tornát is végez vele annak érdekében, hogy izomzatát megfelelően megerősítsék. A hónap végén belevágnak a kutyaiskolás alaptanfolyamba is, mert Szofi igazi terrier lánykához méltóan borzolja a kedélyeket? Persze mindig megbocsátanak neki, hiszen végtelenül kedves és okos kutya. Kisgazdiját mindenhová követi, már igazi mély kötődésük van, saját reggeli rituáléval és összebújással?

2022.04.18.

Szofi varratszedése megtörtént, a sebe nagyon szépen begyógyult. Kapott még egy veszettség oltást, a szeme is rendben van, már nem kell a szemcseppet használni. Mivel egészségügyi teendőnk már nincsen, megkezdődhet a várva-várt kutyasuli, aminek hatására remélhetőleg kamaszkori csínytevései is alább hagynak🤞 Ideiglenes anyukája mindezek ellenére olyannyira megszerette a kisasszonyt, hogy természetesen már nem engedi el mancsait. Így a Húsvéti🐰 Szofi számára saját gazdit hozott! Nagyon sok boldogságot és örömöt kívánunk Katának és Petrának😍😍😍