Gremlin - gazdis

Gremlin – gazdis

Gremlin valóban létezik! ?Megtaláltuk!Pontosabban nem is mi, hanem egy kedves család, akik az utcán nem mentek el mellette.Megálltak kocsijukkal, és azonnal felvették, vigyáztak rá, felhozták vidékről, és a gondjainkra bízták.Minden tiszteletnünk az övék!9 hónap körüli kislány, persze chip, minden nélkül…Cseresznye szeme van, amit műteni kell, de azon kívül kicsattan az egészségtől.Ki szeretne egy igazi Gremlint magának??? ???Csak nehogy igyon éjfél utááán! ?

2022.03.01.

Még a szeme se áll jól ?, ugye ? Kis ördögfiókánk ideiglenes befogadója szerint egyszerre vásott kölyök és áldott jó kutya. Egyrészt állandóan jön-megy, intézkedik, kajla, folyamatosan játszana. Jelenleg még úgy gondolja ott pisil, ahol éppen rájön, ezért kicsit szigorúbbra kell venni vele a figurát. Nehéz dolog ez egy nem egészen 1 éves kislánynál, aki folyamatosan hízelegne és bújna, de ideiglenes gazdija nagy türelemmel próbálja megértetni vele a helyes viselkedési szabályokat. Másrészt tud Ő szépen is viselkedni, egyedül is elszórakoztatja magát, nem rág, szépen alszik éjszaka. Egyes szituációkban már fejlődést mutat, érti a tiltást, kezdi elfogadni a pórázt, szóval próbál Ő megfelelni az elvárásoknak, csak hajlamos bizony megfeledkezni róluk. Közben a harmadik szemhéj mirigyének előesését megoperálta szemspecialista doktornénink. Gremlint a fején lévő pici tölcsér nem igazán érdekli, ott folytatja a csintalankodás, ahol abbahagyta. Az elkövetkező időben nagyon gondos és precíz kezelést igényel majd, de gyógyulása után gazikereső lesz !

2022.03.30.

Miután szemműtétjéből szépen felépült, sor kerülhetett az ivartalanítására is. Gremlin a műtét utáni este még kissé bágyadt volt és látszott rajta, hogy nagyon vágyik a szeretgetésre, amit ideiglenes gazdijától természetesen meg is kapott. Reggelre azonban újra a régi önmaga volt, bolondozott, ruhacsipeszt lopott ?szóval a tőle megszokott módon szórakoztatta saját magát és környezetét. Sebe gyönyörű, a tölcsér nem igazán zavarja, lelkesen sétál. Már tényleg csak néhány napot kell fokozott pihenéssel töltenie, utána pedig gazdikereső lesz ?!

2022.04.30.

Nem volt nagy tolongás a kislányra, de nekünk amúgy is csak egyetlen emberre kellett várnunk, az igazira. Gremlin-nek a sok jó tulajdonsága mellé társult egy pici hiányosság, amin a gazdinak még dolgoznia kell. Kitti sem a telefonbeszélgetés, sem a személyes találkozás alkalmával nem ijedt meg ettől. Sőt, az első találkozásról úgy tért haza, hogy tudta, Gremlin az Ő kutyája🥰 Nagyon passzol a személyiségük, hiszen fiatal, barátságos, önálló, életvidám, bátor és tudatos nő, aki szereti a kihívásokat. Munkahelye kutyabarát, sokat mozog és mindenhová vinné magával a kiscsajt. Gremlin azonnal a bizalmába fogadta Őt, úgy alszik már most mellette, hogy lábai égnek állnak, reggel türelmesen ébreszti, aztán indulhat a vidámság. A családot, barátokat is elvarázsolta és mindenkinek mosolyt csal az arcára. Unatkozni biztosan nem fognak együtt😎 Nagyon sok boldogságot és közös élményt kívánunk Nekik😍!

2022.09.03.

Ki ne emlékezne erre a különleges mentettünkre, erre a mindenkit elvarázsoló teljesen egyedi buksira? Talán nincs ember, akinek ne jelenne meg mosoly az arcán, ha ránéz.😊. Mégis, amikor tavasszal gazdit kerestünk Gremlin-nek, valahogy nem volt nagy tolongás. Igaz, a szobatisztaság terén volt még min dolgozni, de e mellé egy különleges kis csoda társult. Gazdija végtelen türelemmel nevelgeti és nagyon szépen összeszoktak. A kis „mesehős” 4 hónapja éli igazán boldog gazdis életét Kittivel, aki ezekkel a sorokkal örvendeztetett meg minket: „Mivel is kezdjem:). Egészsége rendben van, volt egy gyomor rontása pár hete, de most már nagyon jól van. Egyre ügyesebb és okosabb, de nagyon huncut. Sajnos még nem szobatiszta, legtöbbször a pelenkára pisil. Persze van, amikor nem sikerül, de akkor szerintem inkább bosszú/féltékenység 🙂. Nagyon játékos imád játszani, mindig hozza a játékokat. Barátságos mindenkivel, kutya-gyerek-ember bárki jöhet. Kedvenc mondatom az emberektől, hogy „jajjj de aranyos, annyira különleges kutya, nagyon jól össze lett rakva!” 😂 Mindenki meg akarja simogatni. Sokat vagyunk anyuéknál, ahol nagy kert van, ott egész nap rohangál meg sem áll, ezt nagyon imádja. Ilyenkor jönnek a család kutyái is és akkor együtt bandáznak. Járt már fesztiválon, Balcsira is vittük kutya strandra többször is, mentőmellénnyel úszott, eleinte nem tudta, hogy mi az a nagy víz, de aztán nagyon élvezte. Vittem már be a munkahelyemre is többször, majd ezt szeretném állandósítani, ha már nem fog bepisilni. Szokásai: állandóan jár a farka, annyira erős, hogy néha fáj ahogy hozzám ér, imád bújni és szerettetni magát. Például este és reggel jön, hogy simogassam, rám fekszik és bújik a kezemhez. De tudja, hogy jön egy kis simi-bújás, aztán békén hagy és tudunk aludni. Amikor elfárad mindig sóhajt egy nagyot és ledobja magát, elterül. Szeret köröket megtenni a lakásba a játékkal a szájában, a körözést az utcán sem felejti el, ez által a póráz állandóan be van tekeredve🤦‍♀️. Tanuljuk még a szép sétálást pórázon. Jó házőrző, nagyon figyelmes, fülel mindig. Megtanult már ülni és feküdni is, sokszor visszajön/odajön hozzám amikor hívom. Szeretném majd suliba vinni, hogy még okosabb legyen. Szerintem már egész jól összeszoktunk, nagyon megszerettem😍