Noir - gazdis

Noir – gazdis

Újabb keverék kutyust üdvözölhetünk a csapatban. Találták, majd egy szervezet kért segítséget tőlünk és mivel kicsit hasonlít egy westie-re? azonnal érte mentünk. 2 éves lehet, nagyon picike kislány, nincs 4 kg, talán cairn-yorki mix? Ideiglenes gazdijai csak jót mondtak róla, picit még bizonytalan egyes szituációkban, de barátságos, bújós szobatiszta, jólnevelt, pórázt és alap vezényszavakat már ismeri. Első kivizsgálásán TDN mindent rendben talált, terv szerint hamarosan ivartalanodhat. A kanapét azonnal birtokba vette, de csak nézzetek rá? ! Kinek lenne szíve lezavarni ?

2022.03.04.

Mielőtt elkezdődött volna tüzelése, TDN még egyszer alaposan megvizsgálta ultrahanggal, mi is zajlik a kis testében. Mivel rendben talált mindent, sor kerülhetett az ivartalanítására és egyben két hátsó lábáról leoperálták a farkaskörmeit is. A műtétet jól viselte, a tölcsérhez is kezd hozzászokni, ideiglenes családja egész nap mellette van és nagyrészt békésen pihengetve, a párnák közt tölti napjait. Noir igen apró kislány, annál nagyobb szívvel. Alapvetően bújós, békés, szelíd lélek, igen jóban van a cicával is, de néha megfeledkezve mini termetéről, próbálja a vendégektől idigazdijait védelmezni?

2022.03.22.

Micsoda különleges szépség! Csillogó fekete bunda, némi bronzos beütéssel.Bár csak fele akkora, mint a mentettjeink többsége, de annál nagyobb mosolyt tud csalni az arcokra.Noir mindig vidám, fáradhatatlanul játékos, egyedül is önfeledten labdázik, rázza a plüssállatkáját.Ugyanakkor békés, szófogadó, gyorsan tanul, lakásban tökéletesen viselkedik.Ideiglenes családját naponta elhalmozza szeretetével, keresi az odabújás lehetőségét, jelenleg egy cicatársa is van, akihez kedvesen közeledik.Az ivartalanítás utáni lábadozást szinte észre sem vette, jókedve töretlen és végre készen áll, hogy saját gazdit keressünk Neki.Mivel nagyon mozgékony és fürge, aktív életet élő családban gondolkodunk. Neki nem lesz elég egész nap a lakásban, a gazdi mellett tévézni és szunyókálni !Vele jönni-menni kell, Vele játszani, labdázni, bohóckodni, foglalkozni kell. Noir életvidám, feladatokra, tanulásra, mozgalmas életre termett 2 év körüli kislány.Azt sem szeretnénk, ha sokadik kutyaként, a többiek árnyékában élne.Ha úgy érzed Te lennél számára az ideális gazdi, gyorsan kezdj a levélírásba, mert Noir-ból csak egy van !

2022.04.27.

Mint ideiglenes gazdijainál kiderült, kicsi fekete gyöngyszemünk néhány szituációban még bizonytalanul reagál, ezért a jelentkezők közül kiválasztottuk számára azt a családot, akik ettől nem rémülnek meg és megfelelően elszántak, türelmesek, hogy közösen dolgozzanak rajta. Noir az első találkozás alkalmával elvarázsolta Őket és saját kutyusuk Disney is rajongással közeledett. Két idősebb kutyájuk elvesztését követően Disney nagyon megváltozott, fura szokásai lettek. De belépett az életükbe Noir 🤩! Hamar kötődni kezdett új családjához, ügyesen figyel a gazdikra, vágyik minden kis apró dicséretre, kedves szóra. A gyerekekkel nagyon kedves és új kutyatesójával is megvan az összhang. Passzolnak korban, méretben, jellemben. Semmin nem vesznek össze, a plüsst már együtt cibálják, ha pihi van úgy fekszenek a kanapén, hogy egymáshoz érjenek. Disney-t is egyértelműen pozitívan befolyásolta az új családtag🙂 Rengeteget foglalkoznak Noirral, aki csodás nyári frizurával ünnepelheti, hogy mostantól hivatalosan is Juditék a gazdái. Sok vidámságot és boldogságot kívánunk Nekik 🥰!

2023.03.09.

Noir jól van😊 mi Nonónak hívjuk. Disneyvel igazi jó testvérek lettek. Szeretik egymást, mindent együtt csinálnak. Lakásban kedves, játékos, ragaszkodó, jó házőrző. Sokat szaladgálnak, szereti, ha dobáljuk a játékát, szépen visszahozza. Egészséges, jó kondiban van. Jövő héten megyünk, tavaszi frizura miatt kozmetikushoz és orvoshoz oltásra és szívféreg tesztre, hogy elkezdhesse szedni a Nexgard tablettát. Ahol együtt fekszenek, az a kép Disney ivartalanításának estéjén készült, el se akart mozdulni mellőle 🥺 Imád a kanapén horpasztani 😅 Idegenekkel még mindig bizonytalan, de figyelünk rá és így ezzel sincs baj. Valami nagy trauma érhette, mert lassan egy éve van nálunk, de csak a közvetlen, szűk családot/barátokat fogadja el. Akit befogad annak viszont nincs menekvés 😅 igazi kunyera bajnok ha simiről van szó és mindig puszival fizet.