Morgó 2 - gazdis

Morgó 2 – gazdis

Morgó is a nagy csapat egyike, aki bár 7 éves, korát meghazudtoló igazi eleven rosszcsont. A társaihoz hasonlóan Ő is barátságos, közvetlen kislány. Egészségileg rendben van, így már be is állhat az ivartalanításra várók sorába.

2022.10.16.

Egy újabb problémamentes ivartalanító műtéten vagyunk túl. Bár Morgó a kötelező tölcsérviselést nem annyira kedveli, de hisztik nélkül eltűri és rendesen viselkedik. Ideiglenes családjában nagyon kedvelik, mert végtelenül kedves minden körülötte élővel, szaporítós múltja ellenére nem igazán mutat félelmet, sőt érdeklődő és vagány kislány. Közben már találkozott leendő gazdijaival, akik a varratszedés után izgatottan várják érkezését. Hamarosan jelenkezünk a fejleményekkel, de addig még nyugis napok várnak rá.

mde

2022.10.28.

Morgó, a 7 éves kislány rehabilitációja alatt teljesen elvarázsolta személyiségével ideiglenes családját. Már itt látszott, hogy eleven, jópofa, szeretetre éhes és közvetlen kutya, ezért olyan családot szerettünk volna választani számára, ahol tovább nyílhat és egyben jó hatással tud lenni környezetére🤗. Viki és Peti régen szerettek volna egy tesót WRH Zuzu mellé, aki egy nagyon félénk szaporítós kislány. Már az első találkozás remekül sikerült, Morgó azonnal eladta magát. Ivartalanítás és varratszedés után semmi akadálya nem volt a költözésének. Otthonát gyorsan felderítette és látszott, hogy megérkezett. Néhány nap elteltével mindkettőjükön látszanak a fejlődés határozott jelei. Együtt bandáznak a kertben, mint két rosszcsont, ismerkednek a környék kutyáival, aztán este versenyt rendeznek a gazdik simogató kezeiért. És persze Morgó gazdijai arcára is mosolyt csal, amikor nekikezd a sajátos morgolódásának. Legyek nagyon boldogok, most már négyesben 🥰!

rpt