Cherry 3 - gazdis

Cherry 3 – gazdis

Cherry 9 évesen érkezett hozzánk gazdájától, ahol sajnos nem a legjobb körülmények közt élt. Nem szobakutyaként tartották, ezért a megváltozott helyzethez még hozzá kell szoknia és ideiglenes gazdija próbálja megértetni vele mindazt, ami eddig kimaradt. A pórázt ismeri, más kutyákkal barátságos kislány. Az már most látszik, hogy Cherry-nek a gondoskodás sem megszokott, teljesen oda van a simogatásért, mindenhova követi azt az embert, aki szeretettel fordul felé.🤗 Jelenleg még ivaros, az UH és labor vizsgálat alapján rendben van, csak fülei kezelését kellett azonnal elkezdeni.

2022.11.04.

Cherry tervezett ivartalanítását el kellett halasztanunk, tüzelése miatt. TDN fogja az új időpontot meghatározni, attól függően, hogy miként alakul az állapota. A várakozás időszaka boldogan telik, hiszen ideiglenes gazdijával teljes az összhang, Cherry állandóan körülötte sürög-forog, még torna közben is ráfekszik a lábára. Mindenkivel kedves, ha szépen szólnak hozzá két lábra áll és puszit oszt. Szerinte egy igazi szerelemgyerekkel él együtt, aki nem is tudja mi az a rosszaság. Orvosi kezeléséről jelentkezünk még hírekkel, de előzetesen annyit, hogy ez a tündérke sem fog már tovább költözni😄… A képen éppen kedvenc csemegéjére, sütőtökre várakozik:

2023.01.11.

November óta, tüzelése miatt kénytelenek voltunk halasztani a műtétjét. A héten viszont TDN engedélyével Cherry is átesett a kötelező beavatkozáson. A műtét utáni időszak békésen telik, jól aludt, étvágya is rendben van. Bár a tölcsér szokatlan számára, elfogadta ezt a kis kellemetlenséget és hamar túl lesz ezen a pár napon. Gazdijelöltje nagyon vigyáz rá, lassú sétákat tesznek, aztán a macilány bújik is vissza a kis fekhelyébe.

2023.01.29.

Kajlafül kisasszony élete az elmúlt 3 hónap alatt gyökeresen megváltozott. 9 évesen indult nálunk az új élete. Cherry számára néhány dolog, ami normál esetben megszokott egy gazdis kutyának, újdonságnak bizonyult. Ideiglenes gazdijának meg kellett értetnie Vele, hogy már nem udvari kutya, tehát nem pisilhet bárhova. Szerencsére ez hamar sikerült, a pórázhasználat is probléma nélkül alakult és rövid bizonytalanság után teljes bizalmat szavazott az embereknek. A kis tündér a környék igazi kedvence lett. Látszott, hogy teljesen oda van befogadójáért, mindent elkövet a simogatásért vagy azért, hogy csak pusztán mellette lehessen. És ennek a pofinak képtelenség ellenállni. Klári is hasonlóan érzett Cherry iránt, ezért fel sem merült, hogy elkezdjük számára a gazdikeresést. Tüzelése lezajlott, az ivartalanítás és a két hét gyógyulás is már csak egy emlék, így hivatalosan is gazdis kutyussá minősítettük. Hosszú és boldog közös életet kívánunk Nektek💞 !