Drazsé - rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Drazsé – rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Drazsé 8 évesen került hozzánk, családjától. Alap kivizsgálása egyetlen komolyabb problémára derített fényt, Ő is szívférges.😔 Ugyan még ivaros, de a pozitív teszteredménye miatt sajnos hosszú rehabilitációra kell készülnünk és az ivartalanítását jócskán el kell halasztanunk. Mivel jelenleg rengeteg kutya van a gondozásunkban, elhelyezését egyenlőre csak panzióban tudtuk megoldani, ami számára sem a legideálisabb és számunkra is további anyagi terhet jelent. Nagyon jó lenne, ha minél előbb nyugodt családi környezetbe kerülhetne, ezért ha valaki szeretne segíteni ennek a nyugodt és kedves fiúcskának, jelezze nekünk ideiglenes befogadó szándékát !

2022.10.23.

Érkezésekor Drazsé szívféreg tesztje pozitív eredménnyel zárult, ezért a következő lépésként szívultrahang vizsgálat következett. Jó híreket kaptunk, nem látható kifejlett féreg a szervezetében😊, ami jelentősen egyszerűsíti a kezelése menetét és anyagilag sem ugyanazt jelenti számunkra. Egyben szemészeti vizsgálata is megtörtént, Judit doktornéni rendben találta, csak két szövetszaporulatot kell majd eltávolítani egy kis műtéttel. További előrelépés, hogy a panzióból sikerült ideiglenes családhoz költöznie, ahol nyugodt körülmények közt gyógyulhat. Nagyon jól érzi magát, játszik, hempereg, idétlenkedik.

2022.10.31.

Nem egy tipikus westie, ráadásul szívféges kutyusként indult nálunk a pályája. Azonban a héten Drazsé is megkezdte életét gazdijelöltjével, egyenlőre ideiglenes szerződéssel. Szívféreg kezelése TDN protokollja alapján elkezdődött, de mivel ez egy hosszabb folyamat, folyamatosan jelentkezünk majd Róla új eredményekkel és hírekkel. Családtagjait levette a lábukról, fáradhatatlan a séta terén, étvágya kitűnő, éber, játékos mint egy kölyök. A bunyóban megfáradva békésen lepihen, de amint úgy gondolja, hogy itt az ideje a simogatásnak, egyértelműen tudatja, hogy Vele kell foglalkozni. Mókás és végtelenül kedves fiú. Elindítottuk a boldogság irányába, most már csak türelemmel ki kell várni a tejes gyógyulását. Hajrá Drazsé ✌️!