Philip - gazdis

Philip – gazdis

Philip a gyomaendrődi gyepmesteri telepről került gondozásunkba, a helyi állatvédők kérték segítségünket. 4 éves kisfiú, erősen elhanyagolt állapotban, rasztásodott és szúrós szagú bundával érkezett, orvosi kivizsgálása még folyamatban van. Ami viszont első nap kiderült, amikor kutyák közé érve megpróbált ugatni, hogy nem sok hangja van…valószínűleg hagszálvágott kutya😔 Ez azonban semmilyen hátrányt nem jelent majd számára abban, hogy boldog élete legyen.

2022.11.04.

Miután Ágota megszabadította loncsos gúnyájától, sor kerülhetett Phil első vizsgálatára. Elég soványka, lábai és teste több helyen sebekkel tarkított. Ezekre antibiotikum kúra kezdődött és helyi kezeléseket is folytatunk. Mivel szívféreg tesztje negatív, amint rendeződnek bőrproblémái, ivartalaníthatjuk. Biztosan sokkal jobban érzi most magát tisztán, nem húzzák a bőrét a hatalmas gubancok. Jelenleg még félénk és remeg, de befogadói azon dolgoznak, hogy kibillentsék ebből az állapotból. Philip pedig napról-napra bátrabb, csóvál, élvezi, hogy foglalkoznak vele, hogy végre Ő is számít valakinek. Lesz még belőle vagány és egészséges fiúcska !

2022.12.08.

Phil szép lassan kezd hozzászokni, milyen családban, melegben élni. Bizalma is fejlődik, a többi kutyával szépen viselkedik. Orvosi vélemény alapján az ivartalanítására gyorsan sort kerítettünk, ezzel is csökkentve a problémáit. Egy rövidke pihenős időszak után elkezdhetjük majd számára is a gazdikeresést.

2023.02.25.

Phil-t egy gyepmesteri telepről hoztuk el tavaly ősszel, a loncsos bunda alatt testét és lábait sebek tarkították. Talán emlékeztek, Philip hangszálvágott kutya, a múltjából nem lehettek jó emlékei szegénynek. Gyógyulása közben, láttuk mennyire élvezi, hogy végre Vele is foglalkozik valaki. Aztán jelentkezett rá egy család, nem is akárhonnan, Svájcból🤩 Nagy volt az örömünk, de a költözés lehetősége folyamatosan húzódott az egyik lábán lévő seb újbóli kiújulása miatt. Lába lassan rendbejött, elindulhatott a hosszú útra, új otthonába. Ezentúl WRH Steffi tesójaként csodás élete lesz, gyönyörű környezetben és szerető családban. Köszönjük a gazdiknak, hogy újra egy mentett kutyust választottak és ilyen messziről eljöttek Philipér!🥰 Legyetek nagyon boldogok együtt!