Luca 2 - gazdis

Luca 2 – gazdis

Lucát vidéken tették ki egy autóból. Próbálták megfogni, de egy temetőbe menekült, ahol majd egy hétig bujkált. Végül altató segítségével sikerült a kislányt elcsípni, chipje nem volt, ekkor kérték a segítségünket. Természetesen Gábor érte is azonnal elindult. Köszönjük az ASKA alapítványnak, hogy gondjainkra bízták! Doktornéninél történt első látogatása során kiderült, hogy alig 2 éves lehet, de a közelmúltban szült🥺. Méhösszehúzót és antibiotikumot kap, szerencsére szívféreg tesztje negatív, laboreredményeit várjuk. Ideiglenes családnál sikerült elhelyeznünk. Luca egyelőre fél és elhúzódik a simogatástól, bár bizalmatlan, de kíváncsi, ami jó jel. A körülötte élő állatokkal barátságosan viselkedik.

2023.04.16.

2 hét alatt, a kezelés hatására rendeződtek Luca tünetei, így TDN-től engedélyt kaptunk az ivartalanításra. Közben a félénk és bizalmatlan kislány remekül beilleszkedett, nagyokat sétálnak, szeret a kertben lenni és önfeledten játszik egymagában. A műtétje gyorsan és probléma nélkül zajlott, a tölcsér kezdetben nagyon nem tetszett neki, de beletörődött. Viszonylag nyugodt első éjszaka után még nem olyan virgonc, ami nem is baj most. Néhány nap múlva akár el is kezdhet megismerkedni gazdijelöltjeivel.

05.06.

Luca már nem is emlékszik, hogy a közelmúltban ivartalanításon járt. Gyönyörűen gyógyult, megkapta hiányzó oltását is, közben pedig nagyon kinyílt, vidáman élte napjait ideiglenes családjánál. Fiatal, kifejezetten bájos, játékos, vicces, mégis nyugodt kislány. Nem is csodálkoztunk, hogy számos jelentkezője akadt, mi pedig a találkozók alapján kiválasztottunk számára egy remek családot. Bár az első talin még visszafogott volt, nem mutatta meg igazi személyiségét, de kedveskedett látogatóival és látszott, hogy remekül ki fog jönni kutyatesójával. Nagyon várták már, megérkezéskor Bizsu is teljesen odáig volt az örömtől.🥰 Sokat járnak kirándulni, még igen távoli tájakra is, aminek ezek után Luca is részese lesz. Kicsi Luca, mostantól legyen csodás életed! ❤️Sok boldogságot kívánunk Nektek !