Hógolyó 2 - gazdis

Hógolyó 2 – gazdis

Hógi 9 éves kislány, családtól érkezett. Kifejezetten aktív, játékos kutya, aki nem szeret unatkozni. Még nagyon izgatott, egyelőre nyüszög, igényelné a vele való foglalkozást és a nagyobb sétákat. Ideiglenes befogadójánál lakásban is remekül működik, szépen alszik kennelben, maximálisan szobatiszta. Más, nyugodtabb kutyákkal barátságos, csakúgy, mint a gyerekekkel. Első orvosi vizsgálat alapján egészséges, szívféreg negatív, de jelenleg még ivaros. Műtéti időpontot hamarosan foglalunk számára, de a várakozást és a további rehabilitációt már gazdijelöltje szárnyai alatt is eltölthetné. Olyan jelentkezőt várunk, aki Hógolyó számára tényleges aktivitást és minőségi foglakozást tud majd biztosítani. Pusztán a kert megléte kevés lesz Hóginak. Kedvessége és játékossága révén remek választás lehet kisgyermekes családnak, akik már nem szeretnének egy kölyökkutya velejáróival megküzdeni.

2023.05.06.

Hógi a héten átesett az ivartalanításon. Gazdától érkezett hozzánk, de ivarosan és egy kicsi emlődaganatot is el kellett távolítani…hmmm😔 A műtétet követően sírdogált, az első éjszakát is nyugtalanul, mocorogva töltötte. Kedve napról-napra javul, visszatérőben a valódi énje, újra hallatja a hangját. Ideiglenes otthonában nagyon szépen viselkedik, szobatiszta és békés. Gyógyulása alatt megismerkedett egy nagyon kedves jelentkezővel, ezért hamarosan újabb jó hírrel fogunk jelentkezni Hógolyó kapcsán😀

2023.05.17.

Hógit az ivartalanítását követő pihenés időszakában meglátogatta egy kedves jelentkező, aki az ismerkedést követően úgy döntött, Vele szeretné összekötni az életét.🤗 Kikerültek a varratok, Hógi pedig hosszú útra indult leendő otthonába, ahol régóta vártak már egy ilyen kis társra: „Évekig gondolkoztam egy kutya örökbefogadásán, mire megérkezett a megfelelő idő. A WRH-t különösen szimpatikusnak találtam, hiszen sok információjuk van a kutyusokról, ami nagyban megkönnyíti a megfelelő gazdi kiválasztását. Hógolyó egy igazán bűbájos személyiség. Könnyen feloldódott, már a megérkezése után rögtön megtalálta a helyét a kanapén. Szeret nagyokat sétálni, és hosszan szimatolni. Egyelőre még csak egy pár napja költözött hozzám, de biztos vagyok benne, hogy jó csapat leszünk” Legyen nagyon boldog és közös élményekben gazdag életetek🥰!