Yoko - rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Yoko – rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Yoko 11 évesen érkezett, családtól. Korából fakadóan már nyugodt, csöndes kislány. Ideiglenes családjában a falkatársakkal békésen viselkedik és előfordul, hogy játékot is kezdeményez. Lakásban kifogástalanul viselkedik. Az új helyzet miatt kicsit bizonytalan, de az alvást, a szobatisztaságot, a pórázhasználatot már nem kell megtanulnia. Úgy vettük észre, hogy szívesen tölti az idejét más kutya társaságában és nagyon jól elmatat a kertben, nagy sétákra nincs igénye. Az Ő kivizsgálása sem tartogatott meglepetéseket, szívféreg negatív, csak ivartalanításával kell foglalkoznunk. Ez pedig nem feltétlenül kellene nálunk megvárnia! Ha akadna jelentkező, akinek megakad a szeme ezen a nem fiatal, de nagyon bájos kutyuson, azonnal költözhetne. Természetesen a gyógyulási időszakban vállalni kell a szoros együttműködést velünk, de mindez miért ne történhetne saját család körében!

2023.05.14.

Yoko műtétje is megtörtént.
11 évesen, de még ivarosan került hozzánk, ami jelentősen növeli a daganatok kialakulásának veszélyét.
Ez nála is bebizonyosodott, sajnos több daganatot találtak Yokonál. Ezért az ivartalanítása mellett az egyik emlőlécét is el kellett távolítani.
A műtét jól sikerült, de idős kis testecskéje egy kicsit nehezebben dolgozta fel, reggelig aludt, mint a bunda.
Befogadóinál remekül viselkedik, nagyon szeret az ember mellett lenni. Rövid séták, kerti szöszmötölés, hatalmas szunyálások. Csak a kajaosztás billenti ki nyugodt kis világából.