Csini 2 - gazdis

Csini 2 – gazdis

A 9 év körüli kislánynak eddig élete kicsinyei felneveléséről szólt… Vizsgálatakor egy csúnya elváltozást találtunk a fenekén. Reménykedtünk, hogy nem valami rosszindulatú dolog és ezt TDN meg is erősítette az UH vizsgálat alapján. Az oly sokunk által gyűlölt toklász volt mélyen beágyazódva😔 amit bódításban eltávolított a doktornénink. Sebe gyorsan begyógyult, így gyors ivartalanítása mellett döntöttünk, még mielőtt betüzelne. Műtét és a lábadozás első napjai zökkenőmentesen teltek. Szerencsére vállalta egy ideiglenes befogadónk, aki már oly sokszor segített nekünk. A szabályok még újak Csininek, a szobatisztaságot is be kell vésni a buksijába. A súlya sem ideális, ezért szigorú diétára fogtuk. Korát meghazudtolóan játékos és kíváncsi, ránézésre picit vicces, de bájos kislány, aki hamarosan gazdikereső lesz !

2023.08.10.

Ez a gyönyörűség Csini, aki már nem egy fiatal kislány a maga 9 évével, de igazán vidám és játékos kutya, akit nem tört meg egyhangú múltja. Túl vagyunk az ivartalanításán és az oltási programján, tényleg csak a gazdira vár. Remek társa lehet egy átlagos aktivitású embernek, nagyon szeret sétálni és a pórázhoz már teljes mértékben hozzászokott. Az idegen kutyákat barátságosan fogadja, sőt játékra invitálja. Az emberekért rajong, nagyrészt nyalogatva közeledik. Szívesen jön-megy a kertben, mindenre kíváncsi, mert rengeteg az újdonság számára. Otthon sem lehet panasz rá, egyedül szépen el van, az éjszakákat végig alussza, a szobatisztaság is rendben. Csupa jót tudunk írni róla, ami reméljük másoknak is feltűnik és rengeteg levelet fogunk kapni.

2023.09.02.

Általában nem az idősebb kutyáink találnak gyorsan gazdira. Éva viszont Csini esetében kifejezetten előnynek tartotta, hogy a kislány már 9 éves. Első találkozásuknál elbűvölte, hogy milyen nyugodt, csöndes, kedves kutya és mennyit tanult már, ami persze nagy mértékben köszönhető ideiglenes gazdijának🤗 Hatalmas izgalommal várta Csinit otthonában, nem tudva pontosan mire is számíthat. Szerencsére Csini gyorsan beilleszkedett és az unokája felé is kedvesen közeledett. Időközben Csini testsúlyából is sikerült faragni, plusz a friss kozmetikázásnak köszönhetően szinte rá sem lehet ismerni a gazdis fotón. Köszönjük Évának, hogy Csinit választotta társául 🥰és nagyon sok boldogságot kívánunk a közös életükhöz!